Katasztrofális Overwatch hibát fedeztek fel, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy akár a csapattársak számítógépét is összeomoljon.

Gondolom senki számára nem meglepő, hogy az Overwatchban előfordulnak hibák, ám talán ritka az olyan, ami ilyen szinten teszi tönkre a játékosok élményét. Most ugyanis az történik, hogy a bizonyos hangok spamelésével el lehet érni, hogy a csapattársak játéka, sőt az egész gép kicrasheljen.

Nem csak a szerverről csatlakozik le a játék, de a gép is összeomlik.

A Twitch streamer Metro első kézből tapasztalta meg a hibát, amikor egy Winston játékos a meccsen a játék összeomlását okozta.

„Ez a srác teljesen tönkretette a játékot. Ez nem szerver dolog. Szó szerint a számítógéped hal meg” -írta a Twitteren.

„Az Overwatch egy olyan hibát tartalmaz, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a spameljék a hangokat, amivel az egész csapat PC-je összeomlik. Ez nem egy csatlakozási hiba, szétveri a játékot és a gépet, sőt hardveres károkat okozhat” – tette hozzá.

A bejegyzés után sokan aggodalmukat fejezték ki, hogy félnek elindítani a játékot, nehogy komolyabb probléma merüljön fel. A videók alapján az összeomlás elég para.

Íme még egy bizonyíték:

 

Figyelembe véve, hogy ez egy igen komoly problémának tűnik, nagyon reméljük, hogy a fejlesztők prioritással kezelik, és mielőbb megoldják. Te már tapasztaltad?

https://leet.hu/?s=steelseries&post_type=product

×