A sok változtatás a játékosok panaszán alapul, úgy tűnik, a Raven mégis hallgat ránk.

A Call of Duty: Black Ops Cold War Season 3 nagy frissítést kap; végre megérkezett a szezonközi Reloaded patch! Íme minden, amit a május 19-i patch notes-ból tudni kell.

A Black Ops Cold War az akcióközpontú játékmenetre támaszkodik a szezonközi frissítéssel, amely a 80-as évek akcióhőseiről szól.

Az új fegyverektől és a fegyverek módosításaitól kezdve az új pályákig és módokig a javítás tele van friss tartalommal.

80-as évekbeli akcióhősök: McClane, Rambo, LTM-ek

Gondolom már láttátok, hogy a Treyarch két klasszikus ’80-as évekbeli akcióhőst hozott a Black Ops Cold Warba: a Diehard John McClane-jét és a Rambo: First Blood Part II Rambóját. Ennek örömére ’80-as évekbeli akcióhősök eseményt tartanak limitált idejű csomagokkal és játékmódokkal.

Black Ops Cold War Season 3 Reloaded frissített fájlméretek

A Season Three Reloaded frissítés letöltési mérete körülbelül 7,1-13,1 GB lesz azok számára, akik rendelkeznek a Black Ops Cold War teljes verziójával.

  • PlayStation 5: 10,3 GB
  • PlayStation 4: 7,1 GB
  • Xbox One Series X / Xbox One Series S: 13,1 GB
  • Xbox One: 8,3 GB
  • PC: 10,3 GB

Új játékmódok: Die Hardpoint és a Rambo’s Gun Game

Die Hardpoint: A Die Hardpoint egy érdekes új Hardpoint mód, különböző időzített buffokkal, amelyeket a hardpointok elfoglalásával nyerhetsz (és a Crankedhez hasonlóan problémákkal, amikor az időzítőd lejár).

Rambo’s Gun Game: A Rambo’s Gun Game egy csavar a klasszikus free-for-all játéklistán, ahol a Combat Bow, a War Machine, az RPG-7 és még a Death Machine is csatlakozik a lehetőségekhez. Elvileg ez a játékmód később érkezik.

Multi-Team Elimination: Tíz négyfős csapat száll be és küzd a túlélésért az egyre bővülő sugárzási zónák ellen – korlátozott újraéledéssel és felszereléssel, így a játékosok kénytelenek tárgyakat és fegyvereket keresni. Végülis ez a Cold War mini Warzone-ja. Nincs loadout se.

Két új fegyver került elő a Reloadedben: a Baseball Bat és az AMP63 pisztoly.

A Baseball ütő egy klasszikus közelharci fegyver, míg a AMP63 egy teljesen automata pisztoly (hasonló a Modern Warfare Sykovjához). A játékosok izgatottan várhatják a pisztolyt, amelyet vagy kihívás útján, vagy egy csomag megvásárlásával oldhatnak majd fel. Alig várom a nerfet.

AMP63 Akimbo

Új multiplayer pályák : Standoff & Duga

Visszatér egy klasszikus Black Ops II pálya: a 6v6-os, közepes méretű Standoff hagyományos háromsávos felépítésével tér vissza. Ez egy várva várt visszatérés, amit a Black Ops rajongóknak minden bizonnyal izgatottan várniuk kell.

A kevésbé hagyományos, Duga nevű új térkép is belép a küzdelmekbe. Ez az Urál-hegységben található helyszín az Outbreakben való debütálás után a Multi-Team módban lesz játszható.

Új akciófilm-ihlette medálok

A még több akciófilmes tartalom érdekében lesznek olyan korlátozott számú érmek is, amelyek a Die Hardra és a Rambóra utalnak.

Illetve utoljára egy hatalmas fegyver átdolgozás, ami a Multit és a Zombiest is érinti.

A lista azonban hatalmas, mivel az összes fegyverre kihat, de ha nagyon érdekel, akkor a teljes listát ITT találod.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×