A Call of Duty tartalomkészítő NICKMERCS felfedte kedvenc PKM loadoutját, amely teljesen széttépi a csapatokat Verdanskban.

Az LMG osztály egy kicsit háttérbe szorult a Warzone Season 3-ban, de még mindig van néhány, amit érdemes használni. Az erős Stoner 63 buildek mellett, amelyek elkezdtek felbukkanni, Nick úgy véli, hogy a PKM megváltoztathatja a játékot. Sőt, a Call of Duty tartalomkészítő úgy véli, hogy

több játékosnak is adnia kellene neki egy esélyt.

Ez a PKM loadout nagy pontossággal, sebzési hatótávolsággal és véget nem érő tölténykészlettel érkezik. Bizonyára nem nehéz megérteni, hogy a népszerű streamer miért hiszi, hogy a PKM bekúszhat a meta reflektorfényébe. Érdekes a játékosok még nem nagyon jöttek rá, hogy milyen erős a PKM. Illetve utoljára 2020.08.27-én volt a legjobb pickrate-je.

 

De most jöjjön a PKM loadout

  • Muzzle: Monolithic Suppressor
  • Barrel: 26.9″ Extended Barrel
  • Optic: VLK 3.0x Optic
  • Stock: Forge Tac Stalker
  • Underbarrel: Snatch Grip

Ez a PKM egyszerűen van felépítve, minden kiegészítő a fegyver alaperősségét növeli. Tökéletes a közép távolság küszöbölésére. Ha esetleg lassúnak érzed a célzási sebességet, akkor érdemes lecserélni a Forge Tac Stalkert egy Tac Laserre. A pontosságon veszít, de sokat tud segíteni az a célzási sebesség, ha szereted az agresszívabb játékot.

Érdemes a PKM mellett egy SMG-t, vagy esetleg Shotgunt használni, ha közelharcba kerülnénk, ne a nehéz LMG-vel próbáljunk lövöldözni egy házban.

Remélem, nektek is beválik és ugyanúgy ledaráljátok az ellenfeleket.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×