Úgy tűnik, hogy a PUBG Mobile Godzilla vs Kong eventen máris módosítani kell, mert a játékosok szerint azzal el lehet kerülni a csalás miatti bannokat.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a PUBG Mobile legújabb crossover eseménye május 11-én elindult, amit a játékosok nagy része díjazott. A pályán megjelentek a Titánok, akik ide-oda mászkálnak a pályán, gyakran tönkreteszik az épületeket és elfújják az útjukba kerülő játékosokat. Sanhokon Kong kristályokat hagy maga után, melyeket a játékosok felvehetnek. Ez boostot ad, gyorsabb futás és magasabb ugrás érhető el velük.

Pont ezzel volt a gond.

Nemrég ugyanis egy hiba miatt a Kong kristályt el kellett távolítani, mivel valószínűleg annak hatásaival visszaéltek a játékosok. A fejlesztők nemrég a Redditen tették közzé a következő bejelentést.

„Ideiglenesen eltávolítottuk a Kong Crystalt, terveink szerint a következő napokban újra behozzunk, a játékmód balanszolása után, hogy a játékosok jobban élvezhessék a vadonatúj játékmenetet a Titanokkal.”

Csalás?

A játékosok azonban egy ennél jóval fontosabb jelenségre hívták fel a fejlesztők figyelmét. Sokan ugyanis úgy vélik, hogy az event játékmenete lehetővé teszi, hogy az anti-cheatet kikerülve lehessen csalni a játékban. Sőt, sokan arról számoltak be, hogy sokan ártatlanul kaptak eltiltást.

„Egyes játékosok aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy valamely játékmenet akadályozhatja a csalás észlelését,  ám jó tudni, hogy ennek elkerüléséhez speciális technológiáját vetettünk be már a tervezés elején. A Titan Strikes játékmódban egyetlen tartalom sem befolyásolja a biztonsági rendszerünk működésért vagy a büntetést. A biztonsági rendszer a szokásos módon bünteti a csalókat. A játékmód nem okoz hamis tiltást.”

Te is tapasztaltad, hogy több lenne a csaló az esemény alatt?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×