Lehet, hogy egy nem sokan értenek majd egyet ennek a Valorant játékosnak a véleményével. Valóban olyan lesz a Valorant közösség, mint a LoL community?

Való igaz, hogy szinte minden online játékban vannak olyanok, akiket a közösség nem annyira kedvel. Ők azok a játékosok, akik szeretik megmondani, ki mit és hogyan csináljon, még mondjuk akkor is, ha ők maguk már halottak. Ez a Valorantban meccsein sincs másképp. A közösség egy része talán jól ismeri azokat az playereket, akik szeretik különböző negatív jelzőkkel illetni azokat, akik nem hoznak profi szintet egy-egy szituációban.

Valóban be kell mondani/írni, ha valaki nem tökéletesen játszik?

Ezt a kérdést tette fel nemrég egy Reddit felhasználó. Általános jelenség ugyanis, hogy amikor valaki nem igazán van a helyzet magaslatán, elkövet hibákat. Ezzel nincs is semmi gond, viszont a csapattársak ilyenkor szeretik bántani a másikat a történtek miatt. De valóban hallunk kell, hogy bénák vagyunk?

„Korábban nagyon magas szinten játszottam LOL-t, de ahogy a játék fejlődött, nőtt a toxikus viselkedés is. Sokszor tapasztaltam, hogy amikor valami nem úgy sikerült, akkor beírták, hogy „milyen szarul játszom”. Szeretnék mindenkit megkérni, hogy ne mondják meg a csapattársaknak, hogy szarok, bénák és hasonlók. Az egyetlen, akinek hasznos ez a kijelentés, az a saját egód. Mindenkinek volt már olyan meccse, még a profiknak is, hogy nem sikerült valami. Egy dolog az, hogy mit gondolsz erről, de nem kell megmondani” – írta le véleményét a Valorant játékos.

A játékos arra próbálja meg felhívni a figyelmet, hogy a játékosok inkább próbáljanak meg konstruktív módon kommunikálni, inkább segíteni, mintsem másokat a játékstílusa miatt kritizálni és furcsa kifejezésekkel illetni.

„Segíts ennek a közösségnek abban, hogy más legyen, mint a League of Legends közösség, mert ennek a játéknak valóban jó jövője lehet” – tette hozzá.

Érdekes módon egyébként sok kommentelő rögtön a CS:GO közösséget hozta fel, ahol sokak szerint szintén sok az olyan játékos, aki szeret beszólni másoknak a játékstílusa vagy teljesítménye miatt.

Szerinted feltétlenül szükséges minősíteni a játékosokat? Vagy tényleg jobb lenne a közösség, ha ez nem így lenne?

https://leet.hu/?s=xiaomi&post_type=product

×