Pokimane rendhagyó módon ünnepelte a születésnapját a barátaival, ami közben nem kicsit figurázták ki a Hot Tub streamereket.

Nem csak a streamerek között, hanem lassan már az egész videojátékos-szférában vitatott és sokat kritizált jelenség lett a Twitch Hot Tub-ra keresztelt streamjei és műfaj streamerei. Ha esetleg valaki egy barlangban töltötte volna az utóbbi hónapokat és nem hallott volna a dologról, a Hot Tub tulajdonképpen a Twitch szabályzatának fürdőruhával történő kijátszása, mellyel bármiféle retorzió nélkül streamelhetnek fiatal lányok a még fiatalabb közönségnek egy vízzel telimedencéből kvázi félpucérra vetkőzve.

Ezzel szinte minden gamer médium, tartalomgyártó és/vagy streamer foglalkozott már, többségében elítélően kritizálva többek között, hogy ezek a lányok saját magukat rendkívül könnyen elérhető, alapvetően gamer platformon prostituálják magukat. Emellett szót ejtettek még a Twitch széttárt karjáról is, a vállalat ugyanis semmit nem tesz a kiskorúak védelmének érdekében, ahogyan a sokszor alkalmazott kettős mércéjéről sincsenek jó véleménnyel.

A világ egyik legismertebb streamere Pokimane eddig ugyan semlegesen nyilatkozott a Hot Tub streamerekről, most mégis beszállt a buliba, de nem akárhogy!

A népszerű streamer a születésnapja alkalmából összecsődítette a baráti társaságot, voltaképp az OfflineTV-t, így együtt pancsolt például Lily „LilyPichu” Ki-vel, Jeremy „Disguised Toast” Wang-gal és William „Scarra” Li-vel.

A szülinapi jakuzzizás viszont egyáltalán nem úgy nézett ki, mint a legtöbb Hot Tub stream, de nem ám! Mikor Pokimane ledobta magáról a textilt, és megjelent a fürdőrucijában mindenkinek világossá válhatott, hogy itt bizony egy óriási paródiáról, egy görbe tükörről van szó.

Pokimane „villantós” rucija így nézett ki:

Pokimane korábban ugyan semlegesnek vallotta magát ebben a vitában, ez nem jelenti azt, hogy ne lenne véleménye róla: „Ha eltávolítod a forró fürdőkádas streamereket, az emberek egyszerűen találnak majd valami más módot arra, hogy megkerüljék a szabályokat, ami aztán szintén szexuálisan szuggesztív lesz. Az én véleményem az, hogy Twitchnek jobb munkát kellene végeznie az oldal strukturálásában”.

Ezzel természetesen pontosan azt fogalmazta meg, amiről voltaképp mi is beszéltünk már egy Leet Podcast-ben: a szexuálisan kifogásolható tartalmakat el KELL különíteni a platformon!

Poki streamjét EZEN A LINKEN nézhetitek meg, a Hot Tub beszélgetésünket pedig alább találjátok:

 

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×