Egy játékos olyan oldalt csinált a Warzone-hoz, aminek használatával garantáltan megismerheted Verdansk szinte összes helyszínét.

A Cold War és a Warzone harmadik közös szezonjának nyitányától sokan sokkal többet vártak. A Raven azonban nem mert drasztikus változtatásokat eszközölni Verdanskon, így néhány új- és megváltozott területen, textúrán és tárgyon kívül a legnagyobb újdonság a képi világot megváltoztató új filter volt.

Ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne lenne mit felfedeznie a régi játékosoknak – az újaknak meg pláne -, úgy viszont egészen nehéz ezt kivitelezni, ha mindig a már jól bevált spotokra ugrunk rá. Ezért a játékosközösség egy kreatív és tehetséges tagja, Matthew Creighton egy olyan dolgot talált ki, aminek használatával egészen biztosan sikerül megismerni a 84-es Verdansk minden zegét-zugát.

Ez a Random Drop Generator, ami minden egyes ugrás előtt kiválaszt a játékos helyett egy teljesen véletlenszerű helyszínt, ahol landolhat.

Random Drop Generator
byu/themcfadden inCODWarzone

Ez nyilván mindenkinek hasznos kis oldal, a régieknek azért, hogy változatosabbá és izgalmasabbá tegye a meccseket, míg az újoncoknak azért, hogy könnyebben megismerjék a Warzone amúgy egyáltalán nem kicsi térképét.

A Generátor alatt pedig még azt is kipipálhatjuk, hogy 10 ugrásonként biztosan ne navigáljon minket ugyanarra a helyszínre. Hasznos kis cucc, érdemes lehet mindenkinek tenni vele egy próbát.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×