Brutális mészérlást rendezett egy játékos a Skyrim világában, amely során több ezer kreatúrát küldött a digitális másvilágra.

A Skyrim helyszínéül szolgáló Tamriel nem éppen a legsűrűbben lakott hely a videojátékok világában. Maga a térképe azonban óriási, és ugyan kevesebb NPC járja az utakat és a városokat, mint mondjuk egy AC: Syndicate, egy Watch Dogs, Night City, vagy Los Santos esetében, azért akadnak benne szép számmal karakterek.

Egészen pontosan 2201 fő, és nagyjából 2400 más, ilyen-olyan kreatúra alkotja a Skyrim világát.

És hogy honnan tudni ennyire pontosan? Nos, egy játékos úgy döntött, hogy minden egyes élőlényt felkutat benne, és ahogy van megöli azt. Bizony, egy Jaeinskyrim nevű játékos elméletileg minden egyes létező kreatúrát lemészárolt a játékban.

Minderről természetesen képeket is készített, melyet a Reddit posztjában meg lehet nézni:

It is finished. 2201 people/NPCs, plus over 2400 more various creatures. All gone. I am alone in Skyrim. from skyrim

Az viszont rejtély, hogy hogyan sikerült mindezt abszolválnia, hiszen bőséggel akadnak olyan NPC-k, melyek halált követően egy bizonyos idő eltelte után újjáélednek – én egy ezt gátolandó modra gyanakszom. Mondjuk ettől függetlenül is egészen brutális teljesítmény ez, hiszen ki akarna majd 4600 élőlényt egymás után, módszeresen halomra ölni, hogy aztán teljesen egyedül kóboroljon a játék egyébként valóban hatalmas világában?!

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×