Pénteken 19:00, tehát megérkezett a legújabb TOTS áldás, mely a németek legjobbjait foglalja magában.

Végre megérkezett a Bundesliga legkiválóbb férfiait felsorakoztató gárdája, mely szintén hatalmasat szólt, megannyi meta-kompatibilis opcióval. Őrültség lenne rosszat mondani a német nyelv-területröl érkező kék-arany lapokra, mivel mindenkit magában hordoz akire csak vágyhattunk előzetesen. A bajnoki győztes Bayern erősségei mellett a Dortmund és a Lipcse fanatikusoknak sem kell a szomszédba mennie, ha kedvenceire kíváncsi.

Lewa, valamint Kimmich ismerős lehet a TOTY összeállításból is, hasonló értékekkel. Aki komolyabb fejlesztést kapott, nem más, mint Goretzka, Koman, vagy épp a fiatal angol csikó Jadon Sancho!

Erre tekints, ha az egész keret érdekel téged:

Nálunk így néz ki a Bundes TOTS csapatának Top 5-ös névsora:

  1. Leon Goretzka (CDM) – 95 OVR: Ezt a srácot bárhol hasznosíthatod, gyakorlatilag egy felhúzott TOTS De Jong. Illene új Ganget alapítani, melynek Leon adhatna megjelölést.
  2. Erling Haaland (ST) – 95 OVR: Ő a hibrydje egy tanknak és egy egy Bugatti Veyronnak, ahol az iszonyú tűzerő párosul a gyorsasággal, valamint a labdavezetéssel egyaránt. Imádjuk!
  3. Jadon Sancho (RM) – 96 OVR: Kissé túlzónak tűnik ez az értékelés, gondoljunk csak bele ugyan azt érdemli, mint Bruno Fernandes? Kötve hisszük, de értjük miért csinálta az EA. Hype generálásra tökéletes ez a Sancho TOTS káryta.
  4. Robert Lewandowski (ST) – 98 OVR: Ki gondolta volna, hogy a Lech Poznan pár milliós lengyel támadója Gerd Müller vetélytársa lehet? Jürgen Klopp, aki hitt ebben a legyen srácban és bizalmat szavazott neki a Sárga Tengerelattjárók kötelékében. Köszönjük ezt is Jürgen!
  5. Joshua Kimmich (CDM) – 96 OVR: Elképesztő evoluciós fejlődésen ment keresztül Kimmich is! A szélső védőből lett agytröszt, aki megszabja a világ verő bajorok arculatát. Bőségesen kijelenthető, hogy kiérdemelte a helyét a Bundesliga legjobb arcai között. Igazi mindenes, egy olcsóbb Goretzka.

×