Szerinted te mennyire vagy átlagos Fortnite player?

Ha tudod, hogy mi az átlagos KD arány a Fortnite-ban, akkor megtudhatod, hogy hol helyezkedsz el a többi játékoshoz képest. A Kill to Death ratio vagy KD az egyik legnépszerűbb statisztika a kompetitív többjátékos játékoknál. Azt mutatja, hogy egy játékos milyen gyakran szerez kill-t ahhoz képest, hogy hányszor halt meg.

Ez különösen igaz a Fortnite esetében, hiszen az átlag feletti KD érték azt mutathatja, hogy nagyszerű képességekkel rendelkezel, míg az átlag alatti érték azt mutathatja, hogy dolgoznod kell a játékodon, ha tehetségesebb játékos szeretnél lenni.

De mi is az átlagos Fortnite KD?

Az átlagos KD 1.00, mivel ez minden egyes halálesetre egy killt jelent. Ez az 1.00-as szám azt jelenti, hogy azok a játékosok, akiknek az aránya ennél alacsonyabb, az átlag alatti, míg azok a játékosok, akiknek az aránya magasabb, mint 1.00 átlagon felülinek számítanak.

Azonban, mint az életben sok mindenben, különböző körülmények is befolyásolhatják az összképet. A saját magunk  által okozott halálesetek beleszámítanak a KD-dbe. Ami azt jelenti, hogy a szikláról való leesés vagy a saját robbanófegyvered általi halál is beleszámít. Tehát lehet, hogy egy kicsivel kevesebb, mint 1.00, de ez nem feltétlenül azért van, mert folyamatosan ellenséges játékosoktól vesztettél, ezért ne bosszankodj annyira.

 

A másik oldalon az 1.00 feletti szám azt jelenti, hogy több gyilkosságod van, mint halálod, ami valljuk be. hasznos a Victory Royale megszerzéséhez.

Az 1.5 és 2.0 közötti arányok kiválóak. Ugyanakkor az átlagos Fortnite KD-t jóval meghaladó számok, mint például a 3.00 és 5.00 közötti számok ritkák, és gyakran profi játékosok vagy tartalomkészítők birtokában vannak, és nem túl reálisak a sokkal lazább szinten játszó játékosok számára.

Ha kíváncsi vagy, hogy te hogyan teljesítesz. akkor letudod checkolni a Fortnitetracker oldalon. Emellett van egy leaderboard is. ahol megnézheted a profik statját is.

Ninja statisztikái

Itt például Ninja Fortnite statisztikája látható. Természetesen már nem ő a legjobb, de tökéletes példa arra. hogy a KD elég magas számokat is el tud érni.

Te hol helyezkedsz el a ranglistán?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×