A Robot Chicken a világ legjobb felnőtteknek szóló báb-és animációs szkeccs sorozata, ami bizony sokszor a videojátékokat és a gamereket is kifigurázza.

A legnagyobb geekeknek bizonyára nem kell bemutatni Seth Green személyét. Nagyon sok más mellett ő a Family Guy Chrisje, az Austin Powers Scottja, a Buffy Ozja, de megannyi videojátékban is találkozhattunk vele, például a Mass Effect sorozatban mint Joker, de a Call of Duty: Infinite Wafare és a Watch Dogs-ban is feltűnt.

Mindezek mellett ő írja és dirigálja a többszörösen díjnyertes, de hazánkban érthetetlenül mellőzött Robot Chicken sorozatot is, ami a 16 éves pályafutása alatt (nem csak) a kockakultúra megkerülhetetlen paródiasorozatává vált.

Ha esetleg nem ismered a Robot csirkét, akkor gyorsan vázolom; ez egy stop-motion technikával készített animációs- és bábsorozat, melyben a világ legnépszerűbb alkotásait, személyeit, eseményeit – meg úgy mindent, ami létezik – kiparodizálják a lehető legbetegebb, legelborultabb humorral fűszerezve rövid, összefüggéstelen szkeccsekben.

Az egyik kedvencem például, amikor az Uralkodó menne lefelé a Halálcsillag mozgólépcsőjén, de vele szemben nyilván csak rohamosztagosok jönnek, akik megállás nélkül köszönnek neki, mire a sith nagyúrnak elgurul a gyógyszere.

 

Mivel Seth Green egészen közel áll a gamer világhoz, elkerülhetetlen volt, hogy ne készítsenek a csapatával videojáték kötődésű-ihletésű gegeket, méghozzá olyanokat, amiket a legvadabb álmainkban sem gondolnánk.

A műsorában többek között kiparodizálta a GTA sorozatot, a Nintendo-t, a Mortal Kombatot, a Halo-t, a God of War-t, a Pac-Man-t, a The Legend of Zeldát, a Counter Strike-ot – és így tovább, és így tovább. Ezek közül viszont nehéz lenne egyetlen egyet kiemelni, hiszen mindegyik zseniális, ezért elhoztam párat a legjobbak közül.

Mondanom sem kell, hogy erősen 18+-os kontent következik!

1. Paranormal Pactivity

2. Ballad of Gay Tony

3. Codename: The Abortionator

4. Dragon’s Lair: The Middle Ages

5. Final Fantasy VII Burger Chain

6. Frogger

7. Grand Theft Mario

8. Halo Kong

9. Excitebike

10. Most már megtartom!

11. Mario találkozik a szülőkkel

12. Nagyon 18+-os Halo p***sz

13. A gyógyulás folyamata

14. Ninten-blow

15. Milyen lehet a pokélabdában?

16. Kratos kalandjai

17. Zelda megmentése

18. Sanic megállítása

19. „Utcai” problémák

20. Bankrablás Kart

21. Kresz Kart

22. Lecsúszott Mario

23. A varázslatos Fortnite busz

24. Overwatch League

25. Így harcol egy kocka

26. De tényleg, miért?

27. PS All-Starz! – reklááám –

Neked melyik szkeccs tetszett a legjobban?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×