A népszerű Twitch streamer Nickmercs elárulja, melyik a legjobb SMG a Warzone-ban jelenleg.

A Warzone meta az elmúlt hetekben a Raven Software frissítései miatt teljesen felborult, így nehéz eldönteni, hogy melyik loadoutot érdemes használni és melyiket nem. A jelenlegi metában sok SMG-vel lehet darálni, de Nickmercs a Bullfrogot ajánlja a Mac-10, MP5 és a többi top SMG helyett.

@Call Of Duty

Sajnos Nickmercs nem merül el a részletekben, hogy milyen konkrét Bullfrog loadoutot használ, de nehéz elrontani egy Bullfrog loadoutot, hacsak tényleg nem tudod, mit csinálsz.

Ha nem tudod, hogyan is kezdj bele, akkor ezt a setupot próbáld ki:

  • Muzzle: GRU Suppressor
  • Barrel: 7.4″ Task Force
  • Stock: KGB Skeletal Stock
  • Rear Grip : Serpent Wrap
  • Underbarrel: Bruiser Grip

A legutóbbi frissítésben a Raven Software csökkentette a fegyver maximális sebzéskibocsátását, de nem sokkal. Eközben ezt az egyetlen nerfet felülbírálva számos javítás történt a maximális sebzés hatótávolságához, a mozgási sebességhez és egyebekhez. Nickmercs szerint a változások végeredménye nem jelentős. A frissítés előtt a Bullfrog az egyik legjobb fegyver volt a játékban, és ez így is marad.

Nickmercs kiemelte, hogy szerinte mi teszi a fegyvert jelenleg annyira életképessé:

„Őszintén szólva szerintem ez lesz az egyik fő fegyver, amit az emberek a Warzone-ban fognak használni” – mondta a streamer. „Nagyszerű time-to-killje van, gyors, a mozgási sebessége nevetséges, és nagyon könnyű használni…”

Természetesen a játékstílusodtól függően változik a teljesítményed a Bullfrog használatával. Mint minden SMG-t, ha nem vagy egy nagyon mozgékony játékos, akkor nem érdemes használni. Maradj a néhány domináns assault rifle-nél. Ha azonban szeretsz az akció sűrűjében lenni, akkor ez az egyik legjobb fegyver, amit most használhatsz.

Te kipróbáltad már? Tényleg olyan jó, mint ahogy mondják?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×