Már a Resident Evil Village demója óta érkeznek a bizarr modok, most jött egy ‘nude’ és egy Thomas, a gőzmozdonyos is, de közel sincs még vége.

A robosztus hölgy, Lady Dimitrescu egy ideje már mozgatja néhány játékos fantáziáját, így teljesen nyilvánvaló volt, hogy nagyon hamar érkezni fognak a furcsábbnál furcsább, vadabbnál vadabb, extrémebbnél extrémebb modok az új Resident Evil felvonáshoz.

Noha a nagyra nőtt vámpírnő csupán az egyik „rémség” a sok közül, akikkel összeakasszuk a bajszunk, mégis ő vált a játék arcává. Mondjuk ez a mutogatott előzetesek ismeretében egyáltalán nem meglepő. De igazából mindegy is, hiszen az éppen csak megjelenő játék az első tesztek alapján egyáltalán nem lett egy rossz kaland, sőt.

Ami viszont meglepő, hogy a játék még meg sem jelent, már elkészült a karaktereket pucérrá vetkőztető, Dimitrescut pedig Thomas, a gőzmozdonnyá varázsoló modok.

Egyébként nem ezek az egyetlen modok, melyek még az eredetinél is bizarrabbá teszik a Resident Evil Village-t, és bizonyára nem is ezek az utolsók. Ami viszont meglepő lehet, hogy a ‘nude mod’ nem a közel 3 méteres teremtésnek, hanem a Lewd Sisters, vagyis Dimitrescu „lányainak” készült, amitől fedetlen keblekkel fognak vadászni ránk.

A szigorúan 18+-os modot a Nexusmods oldaláról tölthetitek le, bár ez inkább lesz zavaró, mintsem köhömm…. szórakoztató.

Ellenben a Thomas, a gőzmozdonyossal, amin viszont órákig virulhatunk. Ha pedig alapvetően vagy ijedős, de érdekel a Village, akkor érdemes is lehet tompítóként felpakolnod. Íme:

 

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×