Újabb előzetessel borzolják az új évadra már nagyon kiéhezett Stranger Things rajongókat.

A koronavírus-járvány sajnos nagyon nagyon belerondított a film- és sorozatkészítők munkájába, hiszen nem csak a tervezett mozis premiereket kellett elodázni, de számos készülő produktum munkálatait is drasztikusan elhúzta. Szerencsésebb esetben persze, mivel bőséggel akadnak olyan szériák is, melyeknek a pandémia tette be a kaput.

A Stranger Things szerencsére nem ezek közé tartozik, azonban a negyedik évad premierjét jócskán el kellett halasztani, így 2020 helyett – egyelőre pontos dátum hiányában – valamikor 2021 végén, 2022 elején számíthatunk rá.

Most azonban befutott a negyedik etap újabb kedvcsinálója, amitől talán nem lesz annyira elviselhetetlen (vagy pont fordítva) a várakozás.

A történetről és a folyton változó újabb stílusról egyelőre nem sokat árultak el a Duffer tesók, az azonban már biztos, hogy Tizi eredettörténete ismét előtérbe kerülhet, még több különleges képességű gyermeket bemutatva – ahogyan az orosz anyaföldön ragadt Hopper is hasonlóan nagy fókuszt kaphat, mint a harmadik évadban. 

 

Remélhetőleg ez az újabb rövid teaser megnyitja az infócsapot, és legközelebb egy teljes értékű előzetest nézhetünk, bár erre szinte egészen biztosan várnunk kell még. A Mike-ot alakító fiatal színész, Finn Wolfhard szerint legalábbis, aki korábban egy interjúban árulta el, hogy az új évad nagy eséllyel már csak 2022-ben fog megérkezni a Netflixre.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×