A Warzone Season 3 Reloaded hamarosan megjelenik, ezért itt van minden, amit a szezon közepén érkező frissítésről tudnod kell.

Általában a Call of Duty szezonjainak felénél kapjuk meg a Reloaded frissítést, ez pedig ezúttal sincs másképp. Ez általában jelentős változtatásokat hoz magával, új fegyverek kerülnek be a többi fegyver tuningolásával együtt. Már jócskán benne vagyunk a Warzone 3. szezonjában, de még mindig vannak tartalmak, amelyek még nem jelentek meg. Sorra vesszük, mi minden vár még ránk a 3. szezonban, nem beszélve a Reloaded frissítés várható megjelenési dátumáról.

Mikor lesz a mid-season 3 update?

A Battle Passból tudjuk, hogy a Warzone Season 3 június 15-én ér véget. A Season 3 Reloaded lényegében a szezon közepén megjelenő frissítés, tehát a szezon felénél kell bekövetkeznie. Ez azt jelenti, hogy a Season 3 Reloaded frissítés legvalószínűbb időpontja a május 17-én kezdődő hét. Ez csak egy jól megalapozott becslés.

Warzone Season 3 midseason event

A Season 3 Roadmap egy „midseason eventet” is ígért a Warzone számára „új, korlátozott idejű módokkal, jutalmakkal és még sok mással”. Az Activision nem árulta el, hogy ez a frissítés mit fog tartalmazni.

A Warzone-ban eddig a Games of Summer, Haunting of Verdansk, Rebirth Island, és a Hunt for Adler eseményei voltak. Bár még nem árultak el részleteket, lehetséges, hogy ez az esemény is hasonló formát fog ölteni, mint ezek.

Ez az esemény várhatóan a Season 3 Reloadeddel együtt fog elindulni, úgyhogy maradjatok velünk a következő információkért. Remélhetőleg nem járunk úgy, mint a legutóbbi Hunt for Adler eventtel.

Új Warzone fegyverek

Hat új fegyvert jelentettek be a Warzone és a Cold War Season 3 számára. Ezek közül PPSH, a Swiss K31 és a Ballistic Knife már a szezon elején megérkezett.

A CARV.2 Tactical Rifle pedig május 6-án, csütörtökön jelenik meg. Amit kíváncsian várunk, hogy hogyan rázza meg az egész játék metáját két hétig.

Így az AMP63 Pistol és a Baseball Bat még mindig nem érkezett meg, valószínűleg a szezon közepén kerülnek be a játékba.

Az AMP63 egy teljesen automata pisztoly, amely a Modern Warfare Sykovjához hasonlít, remélhetőleg a Raven Software tanult a Sykov példájából és legalább nem lesz elérhető az akimbo.

A Baseball Bat pedig, ahogy az várható volt egy közelharci fegyver. Ki gondolta volna… Alig várom, hogy pár ember Riot Shielddel meg Baseball ütővel rohangáljon.

Valahogy igy képzeljük el a lobbykat a Baseball Bat megjelenése után.

Új Warzone Operator

A 3. évadban még egy Operator van hátra. A Wraith már megjelent a Battle Passban, a Cold War tulajdonosoknak adott Price ’84 és a Knight nemrég jelent meg a boltban.

Antonov még nem érkezett meg, így rá a szezonközi frissítés környékén számíthatunk. Ez a vegyvédelmi ruhát viselő ex-hitman a saját Operator Bundle-el érkezik majd a boltba, talán a Season 3 Reloadedhez közelebb.

És itt a videó, hogy mit fog tartalmazni a bundle.

 

Ez az összes megerősített tartalom, ami a szezon hátralévő részében érkezik! 

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×