Végre a Blizzard is megerősítette, hogy érkezik a World of Warcraft: Burning Crusade Classic, sőt a megjelenés idejéről is szó esett.

Ahogy arról már a napokban hallani lehetett, a World of Warcraft első hivatalos bővítményének classic változata szintén elkészül és játszható lesz, a rajongók nagy örömére. A Blizzard nemrég arról is beszélt, hogy nagyjából mikor várható az indulás.

A Burning Crusade Classic a következő hónapban indulhat.

Ez azt jelenti, hogy akár egy hónap múlva már világszerte bárki játszhat a klasszikus kiegészítővel. A Blizzard még nem jelentette be hivatalosan a Burning Crusade kiegészítő pontos dátumát. A legutóbbi Activision Blizzard befektetői tanácskozás során Daniel Alegre elnök és Armin Zerza kereskedelmi vezérigazgató is beszélt a kiegészítő indulásáról.

A Blizzard erre a lendületre épít a modern játék további tartalmával és a Burning Crusade közelgő bevezetésével” – mondta Alegre a befektetőknek. „A kiegészítő először 2007-ben jelent meg a WoW Classic-ban. A Burning Crusade megjelenését akkor mindenki pozitívan értékelte, így reméljük, hogy a közelgő megjelenés ismét több felhasználót vonz be, visszahozza a classic rajongókat, sőt teljesen új játékosokat is hoz a WoW Classic-ba” – tette hozzá.

„Továbbra is támogatni fogjuk franchise-jainkat játékon belüli új tartalmakkal, eseményekkel és funkciókkal, amelyek mind üzleti tevékenységünk kritikus elemei. A Burning Crusade Classic a következő hónapokban fog megjelenni” – tette hozzá Zerza.

A Burning Crusade Classic pontos indulási dátuma egyelőre még nem ismert, de hamarosan megérkezik. Az sem kizárt, hogy a kiegészítő júniusban már játszható lesz, akár már a hónap elején. Persze ez csak feltételezés, az viszont biztos, hogy nem kell már olyan sokat várni rá.

Te ismét visszatérsz a WoW Classic-ba?

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×