Egy játékos úgy gondolta túlontúl jól kijön a Minecraftos cimboráival, szóval játszható Uno-t épített maguknak.

Az esetek többségében a családok és a barátok körében az Uno kártyajáték pontosan úgy működik, mint a politikai témák: az elején nagy hévvel vetik bele magukat, de mindig óriási összeveszés lesz a vége. Az Uno az egyik leguniverzálisabb játék a világon, hiszen a legtöbben még csak nem is a szabályok szerint játsszák, könnyű benne csalni, és lényegében a másik alapos megszívatása a legnagyobb élvezeti faktora.

Ugyan létezik már önálló Uno videojáték (nem is egy), egy lelkes kreátor, pr0mers azért a Minecraftba is elhozta az összeveszés szimulátort. A dolog tulajdonképpen pontosan olyan jól működik mint a valóságban: ha úgy érezzük konstans átverhetjük a másikat a laphúzással, a körrel, a színnel vagy úgy bármivel, amikkel az igazi során is próbálkoznánk.

Ehhez egy komplett és rendkívül összetett szerkezetet is épített, melyben természetesen az összes alap Uno lap megtalálható. A Minecraft Uno pedig – ha nem is ugyanúgy, de – meglepően jól működik: a lapok addig kerülnek véletlenszerűen visszaosztásra, míg valakinek el nem fogynak a kezéből a kártyák, vagy amíg a játékosok egy életre össze nem vesznek.

Külön érdekesség pedig, hogy az Uno kártyajátéknak létezik egy Minecraft (fizikális) kiadása is, amit különböző játékboltokból vásárolhattok meg.

Making Uno Game In Minecraft Survival And Playing It
byu/pr0mers inMinecraft

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×