Az EA is látta, hogy a játék legfontosabb részével muszáj foglalkozni. Már FIFA pontból stadionra is költhetünk, nem csak csomagra.

Sok a per, sok a nyafogás. Az EA folyamatosan kapja a savat a loot box rendszer miatt, amely egyértelműen előnyt biztosít a játékosoknak. A tegnapi napon viszont teszt jelleggel egy új fül is bekerült a shopba. Ezentúl a stadionra is költhetjük a megkeresett pénzünk.

Mert mire másra is fókuszáljunk egy focis játékban, mint arra, hogy hogy néz ki a stadionunk. Az senkit nem zavar, hogy az ellenfél flipperezés után a kapura tör, vagy hogy a TOTY De Bruyne vezetés esetében nem tud egy egyeneset passzolni. Esetleg Pope kivédi a szemünket is, vagy hogy hiába a 4 gólos előny bármikor vissza lehet jönni a meccsbe. Ezek a focihoz hozzá tartozó természetes elemek. De a stadionra, arra költeni kell. A legújabb csomagokban egyedi mezeket és stadion témákat válthatunk ki. A jövőben így fog kinézni a FIFA, ha már esetlegesen nem lesznek FIFA pontért csomagok. Egyelőre még nem tudni, hogy ezek a mezek rendelkeznek-e speciális erővel, de kinézem belőlük, hogy ha veszel ilyen mezt, plusz 10 értéket kap a játékos minden mutatója.

Úgy se tudnánk megmondani igaz?

×