A jelenleg a Tottenhamben futballozó Gareth Bale is tagja lett a FIFA 21 EPL TOTS csapatának. Bár ő nem szép kék kártyával, hanem egy SBC-vel gazdagodott.

Gareth Bale karrierje az utóbbi években elég érdekesre sikeredett. A négyszeres BL győztesről az utóbbi időben viszonylag keveset hallhattunk, és inkább csak a válogatott mezében tündökölt a walesi. A nyáron azonban kölcsönben visszakerült Angliába, így kerülhetett be az EPL TOTS promójába.

A walesi egy igen drága SBC útján megszerezhető. Összesen négy csapatot kell elkészítenünk, ha szeretnénk a keretünkbe tudni. Egy 83-as, 84-es, 85-ös és 86-os csapat az értéke és az utóbbi három csapathoz IF játékost is párosítanunk kell. A fodderek továbbra is alacsonyan vannak, így a mostani piacon durván 310 ezer zsetonért már megszerezhető.

gareth bale

Az lap alap statjai nem változtak. 4-es Skill mellé, 3-as gyengébbik láb. M/M Work Rate egyedi body type. A sebessége jó, akárcsak a lövései. Passzaival átlagosak, akárcsak a dribbling értékei. Ami kiemelkedő az a composure, ami 94-es értéket kapott. Ezenfelül ami talán taszító lehet, az a 72-es Balance. Nem tudom, hogy ez valós adat-e, mert például én Henry esetében egyáltalán nem érzem az alacsony balance értéket. Traitek szempontjából Outside Foot Shoot a jelentős, de Bale esetében is érdemes a balra helyezni a lasztit a biztonság kedvéért.

Ezt a lapot érdemes összevetni Salah lapjával hiszen mind a kettő nagyjából hasonló értékekkel bír. Salahnál sokkal jobbak a befejezési, valamint a labdavezetési értékek, míg bale a távoli lövésekben és lövés erősségben remekel csak. Ez tipikusan az a kártya, ami nem egy meta, és nem fontos, hogy ott legyen a csapatodban.

Mit ajánlok? Gareth Bale egy kihagyható SBC. Ha nem szeretnéd lekötni a zsetonod és hasonló kaliberű játékost szeretnél vegyél inkább egy SIF Salah-t. Ha kedvenc játékosod Bale, vagy Tottenham szurkoló vagy akkor hajrá, ne én mondjam meg, hogy játssz vele.

 

Te kiveszed a walesi lapját?

×