Számtalan mod és egy RTX 3090 segítségével lenyűgöző szintre emelték a The Witcher 3 grafikáját, ami még a next gen konzolokat is lehagyja.

Bár természetesen a Microsoft és a Sony célja is az, hogy a következő generációs konzolokban elérje a 4K szintet, megfelelő játékélmény mellett, a tökéletességtől a rendszer még igen távol van. Közben valaki bebizonyítja, hogy egy PC-vel milyen grafikát lehet kihozni egy több mint 6 éves játékból.

Modokkal így néz ki a Witcher 3, 4K felbontásban, Ampere RTX 3090 videokártyával.

A Digital Dreams Youtube csatorna bebizonyítja, hogy a játék elképesztő részletes is lehet, szinte a valóság érzését keltve. Természetesen ez nem csak az eredeti játéknak köszönhető, hanem a számtalan grafikai és egyéb modnak, melyeket az évek során készítettek rajongók a játékhoz. Ezeket az Nvidia GeForce RTX 3090 igen jól ki tudja használni, így érhető el az alábbi eredmény.

 

Nem szabad elfelejteni, hogy az alábbi videó elkészítéséhez több mint 50 Witcher 3 modot használtak, beleértve a ReShade, a Vanilla Lighting és Weather 2.0 modot, valamint a The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 modot. Ez utóbbi javítja a modellek és a textúrák minőségét, miközben a játék eredeti stílusának megőrzésére törekszik.

Ha érdekel a felhasznált modok teljes listája, a Digital Dreams linket ad ezekhez a video leírásában. Egyébként a The Witcher 3 next gen frissítése 2021 második felében érkezik.

 

×