Egy hatástalan nerf után Roze még mindig nehezen látható.

A játékosok két héttel ezelőtt már ünnepeltek, amikor a Raven Software bejelentette, hogy a Call of Duty: Warzone megvetett Roze skinje végre a következő patchben megoldást kap. Hónapok óta ez a skin népszerűsége komoly frusztráció forrása volt. Mivel a játékosok kihasználták az öltözék teljesen fekete megjelenését, eltűntek az árnyékokban várva, hogy belefusson a csapdájukba.

Ez sajnos nem igazán változott a 3. évad kezdete óta.

Azt reméltük, hogy a Roze-ra vonatkozó változtatások az egyenruhájának vagy annak színének valamilyen módosítását jelentik. De kiderült, hogy Raven nem gondolt semmi ilyen drasztikusra.

„Azért igazítottuk ki Roze-t, hogy javítsuk az Operátorok olvashatóságát/láthatóságát ott, ahol fényforrások állnak rendelkezésre” – olvasható a múlt heti Season 3 patch notes-ban. Az első benyomás az volt, hogy Roze láthatósága csak a sötét területeken jelent igazán problémát, így a fényben való láthatóságának növelése nem igazán kezeli a problémát. Nos, a javítás után Roze ruhája ugyanolyan sötét, mint eddig. Ez főleg a konzolon jelent problémát, mivel ott nem elérhető a NVIDIA filter, ami segíthet a koromsötét területek megvilágításában.

Egy Warzone analitikus YouTuber TheXclusiveAce össze is hasonlította a nehezen látható helyeket a patch elött és után. Természetesen még mindig vannak problémás helyek, ahol a skin szinte teljesen láthatatlanná teszi a használóit.

 

Lehetséges, hogy tényleg a közösség által beküldött ötletek lesznek a nyerők.

 

Szerencsére már nem látni annyi Roze skint futkorázni, mint régen. De még mindig van példa arra, hogyan kapnak el ezek a ragadozók, mint például u/TheOnlyArs-t, aki Redditen osztotta meg a saját példáját.

Find Roze game v.1986 (Good job raven, you are not only didn’t fixed roze, but also trashed in game graphix fith blue and yellow filter)
byu/TheOnlyArs inCODWarzone

Szerintetek mi lenne a megoldás a Roze skinre? Tényleg OP, vagy csak szeretnek panaszkodni az emberek?

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×