A 95 éves II. Erzsébet királynő egyedi Nintendo Wii konzolja bizony eladóvá vált, amire akár te is lecsaphatsz, ha van elég pénzed.

Nem tudom, ki emlékszik még rá, de 2009-ben egy 24 karátos arannyal bevont Nintendo Wii-t készítettek a ma már 95 éves II. Erzsébet királynő számára. A csodálatos külsővel megáldott konzol most eladó lett az eBay-en.

Nem lesz olcsó, ha meg akarod venni.

Előtte azonban nézzük, mi is történt. A THQ kiadó anno egy aranyozott Nintendo Wii-t készített, a JIG Black Games által fejlesztett partijáték, a BIG Family Games promóciójához.

A királyi család az ország legfontosabb családja, ezért úgy éreztük, hogy nekik rendelkezniük kell a játék egy példányával. Úgy gondoltuk, hogy őfelsége, a királynő nem akar majd régi konzolon játszani, ezért egy különleges aranyverziót készítettünk. Reméljük, hogy ő és a királyi család többi tagja is élvezi majd a játékot” – írta a kiadó.

Azóta kiderült, hogy a különleges Wii soha nem jutott be a Buckingham-palota nappalijába. A szabályok értelmében a királynő nem fogad el ajándékokat, mivel ezek biztonsági kockázatot jelentenek a királyi család számára. Tehát a konzolt visszaküldték a THQ-nak, ami később Donny Fillerup gyűjtő kezébe került. Most pedig eladja az arany Wii-t az eBay-en.

A különleges konzolt most 300 ezer dollárért kínálja, ami nagyjából 89 millió forint.

 

Donny elismeri, hogy a Wiimote picit kopott a szélein, ami arra utal, hogy használták, ahelyett, hogy csak nézegették volna. Egyébként működik. Akinek van félretett 89 milliója, csapjon le rá.

https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

×