A Magnus Metal Desk mágneses kiegészítőket, RGB-vel és természetesen borsos árral érkezik a piacra Secretlabs jóvoltából.

A Secretlabs, mely inkább gamer székeiről ismert, most bemutatott egy gamer asztalt. Nagyon egyszerűen fogalmazva: fekete festék, szögletes stílus és természetesen RGB világítás.

A Secretlab Magnus Metal Desk viszont kábelezésben és kiegészítők kezelésében páratlan.

Persze tulajdonképpen csak idő kérdése volt, hogy a Secterlabs bemutassa első gamer asztalát. A Magnust a cég teljesen házon belül készítette, ami kezdetben 1,5 méteres szélességgel jelenik meg, aztán később egy 1,2 méteres modell is követi. Ami az egyik legérdekesebb benne, az az egyedi kábelelvezetés, ehhez ugyanis egy lecsukható nyílást készítettek, ami elrejt mindent. Itt mindent csatlakoztatható, ráadásul a kábelek a hátsó lábon futnak el. Itt kapott helyet az RGB világítás is.

 

A Secretlab ezen kívül a teljes fémkerethez mágneses kiegészítőket adott annak érdekében, hogy az egyes kiegészítőknek/kábeleknek biztos helye legyen az asztalon. Van persze fejhallgató-akasztó, USB kábeltartó és sok más.

A Magnus Desk 449 dollárért lesz kapható, ami nagyjából 135 ezer forint. Kéne, mi?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×