Mindenki be van sózva a Diablo 2: Resurrected-től, amire már nem is kell olyan sokat várni.

Az idei év egyik legnagyobb várományosa a Diablo 2 remakeje, aminek a tesztelésébe a Blizzard most számos lelkes játékost is bevon. Az meghívásos zárt alfateszt nem is olyan régen zárult, ami során a PC-s játékosok a játék egy kisebb szegletébe nyerhettek betekintést, a beszámolók alapján pedig megéri várni rá.

Sok dolog azonban még tisztázásra vár, ugyanis a Blizzard azt ígérte, hogy még idén megjelenik, minderre pedig már csak 8 hónapjuk van.

Mikor jelenhet meg?

A Diablo 2: Resurrected egyelőre még nem kapott megjelenési dátumot, de aligha fog az eredeti 21. évfordulóján debütálni, 2021. június 29-én. Sokkal valószínűbb, hogy az év későbbi felében, szeptember-október-november valamelyikében érkezhet, kis eséllyel Mikulás, vagy karácsonyi ajándékként – már ha nem halasszák el persze.

Érdemes lehet megjegyezni, hogy az Activision november környékére szokta időzíteni az évenkénti Call of Duty-kat is, ezért lehetséges, hogy nem esnének a Ubisoft hibájába és adnának ki két AAA-s megacímet egyszerre.

Mikor lesz a bétateszt?

Konkrét válasz erre sincsen. Viszont a Blizzard megígérte, hogy a technikai alfatesztet követően több tesztidőszakot is meg fognak ejteni, az előzőnél is több játékost bevonva.

Ez azt jelentheti, hogy leghamarabb májusban, de inkább június-július és augusztus bármelyikében megejthetik majd a teszteket. Számíthatunk kifejezetten konzolos tesztelésekre, ahogyan már azt is tudjuk, hogy lesz többjátékos tesztidőszak is. Ezek viszont meghívásos alapon fognak működni, amire a Blizzard oldalán lehet jelentkezni.

 

https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

×