Egy hetet töltött el tesztszerveren.

Az egy hetes tesztszerveres szakasz után szerda hajnalban megérkezett a PUBG legújabb frissítése is az éles szerverekre. Szerencsére nagyobb hibába nem ütköztek az elmúlt hétben a fejlesztők, így a korábban kiadott changelog jó iránymutató lesz a frissítéssel kapcsolatban.

Nézzük is a legfontosabb változásokat!

Átalakulnak a hidak Erangelen

Ez lehet talán frissítés leglátványosabb változása. A szinte évek óta érintetlen hidakat a fejlesztők rendesen átszabják, a játékosokat erőteljesen megosztva ezzel. Egy részük örül a vérfrissítésnek, míg a másik tábor jobban preferálja a régi változatot.

Érkezik az új PUBG Surivor Pass

Erről bővebben a múlt heti bejegyzésünkben olvashatsz, de a changelognak hála megerősítést nyert a megjelenés időpontja (április 28., a frissítéssel egy időben érkezett) és a Pass ára is, mely 990 G-coin lesz.

Pontatlanabb lövés utazás közben

A fejlesztők úgy ítélik meg, hogy a közelmúltban történő változásoknak hála kicsit túl könnyű lett utazás közben lőni. Így ideje ismét állítani a dolgokon, melynek első állomásában a fegyverek visszarúgásán (recoil) húznak +10%-ot, természetesen csak járműves kalandjaink során. A statisztikákat továbbra is figyelemmel követik és ha kell további változásokat is eszközölnek.

Ezen kívül természetesen apró hibajavításokban és érkező skinekben sem lesz hiány, ezeket megtekintheted a hivatalos changelogban >IDE< kattintva. 

Mit szóltok a változásokhoz és újdonságokhoz?

×