Beköszöntött a 19:00 óra, ami egyet jelent a legfrissebb TOTW keret felbukkanásával. Őszintén szólva jóval erősebbre sikeredett, mint azt elsőre gondoltuk.

Beszéltünk már róla rengeteget, hogy mekkora aktualitása van TOTS időkben a Team Of The Week-nek. Valószínűleg igen csekély, főleg az utóbbi idők keretösszetételeit bogarászva, azonban ezen a héten a 31. kerettel sikerül feldobni kissé a leült hangulatot. A Griezmann, Sandro, Kimpembe, De Paul nevek álltal fémjelzett osztag cseppet sem nevezhető alacsony szintűnek.

Vételezzük szemügyre a magunk mögött hagyott hét legjobbjait.

Parádésan fest ez az egylet. Kimpembe, Griezmann, illetve Niakhate kártyája kifejezetten meta barát. Claude Maurice második IF lapját elképesztő 97-es értékkel áldották meg az EA berkein belül. Oscar lapján pedig a pozíciójából adódóan van min meghökkenni, mivel LF poszton kapott helyet. A legértékesebb lap egyáltalán nem megdöbbentő módon Antoan Griezmanné, aki 278.000 Zsetonos bilétát kapott, ami esésnek fog indulni rövid időn belül.

Így fest a 31. hét cserepadja:

 

Innen is kiemelnék egy nevet, akinek megérnek egy említést a statjai, ebből talán már rájöttél, hogy Tsygankov lapjára gondolok. Egészen kiegyenlített lap az ukráné, aki ősszel még Budapesten méretette meg magát a Ferencváros ellenében, BL köntösben.
https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

×