Egy friss szabadalom szerint az LG a hajlítható televíziók után a laptopokhoz is készítene kihúzható, feltekerhető kijelzőt.

Milyen érdekes, hogy miközben az LG szépen leállítja mobilgyártó divízióját, a hajlítható kijelző-technológia nincs elfelejtve. A korábban már bemutatott tévék után most egy nemrég nyilvánosságra került szabadalom szerint ehhez hasonlóan laptopok is kaphatnak ilyen kijelzőt.

Mit szólnál, ha simán feltekernéd a laptopod?

 

Illusztráció

Bár már valóban létezik a feltekerhető kijelző-technológia, jelenleg az ilyen tévék megfizethetetlenek az átlagfelhasználók számára. Bár az LG mérnökei a feltekerhető mobilkijelzőn dolgoztak, a mobilos üzletág bezárása után valamit kezdeni kell az ötlettel. Valószínűleg így jött az ötlet, hogy inkább a laptopok kijelzőit forradalmasítják.

Az LG szabadalma szerint a feltekert kijelző annak kihúzása után merevvé válik és tart, hogy a felhasználó élvezhesse a laptop használatát. A leírás szerint a felhasználók még arról is dönthetnek majd, hogy 13,3”vagy 17” között mekkora legyen a megjelenítő mérete.

A hír nagyon érdekes, és nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mikor láthatunk élőben egy ilyen laptopot. A technológia egyébként akár Magyarországra is eljuthat, hiszen az LG heteken belül lép be a magyar piacra laptopjaival.

https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

×