Sorozatunk következő állomáshelyéhez érkezett el, méghozzá a Bundesligához. Ezúttal is öt névre tesszük le voksunkat, akik helyet parancsolnak maguknak a liga legjobbjai közt.

A koronavírus természetesen a németeket is érinti, így a Bundesliga mezőnyét is összehúzta. A Bayern és a Lipcse valamennyire elkülönül, közülük is inkább a bőrnadrágos egylet az utánuk következő, míg európai kupaindulást érő helyeken hatalmas a verseny. A harmadik, negyedik, ötödik, illetve hatodik helyezett csapatok közt mindössze 7 pont a differencia. Izgalommal telített véghajrával érdemes számolnunk.

A Fifa 20-as Bundesliga TOTS-el sikerült maradandót alkotnia az EA Sportsnak, mivel számos izmos lap került a játékba.

Lássuk idén, mely játékosok vívták ki nálunk a Bundesliga TOTS szereplés jogát.

1. Robert Lewandowski (FC Bayern München) – (jelenlegi  legmagasabb) OVR: 98 – 99-es (TOTS)

Az ember, aki 25 meccsen 35 gólt szerzett eddig a 20/21-es kiírásban. Az ember, aki második éve pályázik Gerd Müller megdönthetetlennek hitt 41 gólos rekordjára. Az ember, aki sorozatban nyeri a gólkirályi címeket, és még hosszan sorolhatnánk. Eddig megannyi TOTW-et, valamint POTM lapokat tudhat magáénak, illetve TOTY lapját se felejtsük el. Lehetséges TOTS lapja a TOTY verzióhoz lesz mérhető, de lehet megspékelik még egy overall értékeléssel. Egy igazi gólgyáros lenne, a valósághoz hasonlóan.

2. Marcel Sabitzer (RB Leipzig) – (jelenlegi  legmagasabb) OVR: 88 – 92-es (TOTS)

Méltatlanul kevés szó esik a lipcsei motorról, Marcel Sabitzerről. Ő talán a jelenlegi Nagelsman csapat legfontosabb mozgatórugója, szerepkörét tekintve az a dolga, hogy összekösse a különböző csapatrészeket. Rendkívüli futómennyisége ennek megfelelő táptalajt biztosít, valamint távoli lövései is egészen parádésak. Jelen állás szerint, a sima és BL lapja mellett mindösszesen két lappal ajándékozta meg az EA. Még a játék elején került be 85-ös értékeléssel rendelkező Storyline verziója, amit egy 88-as SBC kártyával sikerült megfejelni. Valljuk be, utóbbi rettenetesen túl volt árazva.

3. Wout Weghorst (Wolsburg) – (jelenlegi  legmagasabb) OVR: 86 – 90-es (TOTS)

Elképesztőt megy idén a zöld trikós alakulat, szinte hihetetlen módon tanyáznak a Bundesliga dobogójának legalsó fokán. Ennek rengeteg oka van, de talán a legszembeötlőbb kovácsa mindennek a holland gólmasina. Egyre-másra ontja magából az értékes pontokat érő találatokat. Mondhatjuk őt egész nyugodtan későn érő típusnak, ugyanis 28. életévét is maga mögött hagyta már, azonban az idei 38 tétmeccsén szerzett 25 gólja kalapemelésre késztető adat. Két IF lap után következhet a TOTS elismerés!

4. Filip Kostic (Eintracht Frankfurt) – (jelenlegi  legmagasabb) OVR: 88 – 93-es (TOTS)

Hatalmas kérdés, hogy a szerb vajon meddig marad Frankfurtban, mivel az elmúlt szezonok kirobbanó formáját tekintve helyi hőssé avanzsált. A csapat alá tudja rendelni magát, ezzel a képességével remekül illeszkedik a jelenlegi játékrendszerbe, de ugyanez igaz lenne rá szinte akármelyik másik kérő esetében. Weghorsthoz hasonlóan ő is már 28 múlt, tehát a legideálisabb korban tart Kostic. Sokoldalúságát mindkét oldalán a pályának képes kamatoztatni, ami elég volt számára 27 meccsen 4 gólhoz, és 15 kiszolgáláshoz. 

5. Erling Haaland (Borussia Dortmund) – (jelenlegi  legmagasabb) OVR: 90 – 97-es (TOTS)

Ez a srác képezi a modern labdarúgás jelenét, és jövőjét egy személyben. Brutálisan gyors, minden fizikális paramétere ellenére elképesztően érzi a kaput és az összjátékból is szívesen kiveszi a magát. Komplexitásban tagadhatatlanul párját ritkítja. A Fifa 21 gyakorlatilag hemzseg a speciális lapjaitól, volt már itt TOTW két ízben, UEFA Bajnokok Ligája TOTGS, Bundesliga POTM, valamint egy BL MOTM, és ha minden nem volna elég, rendelkezik Headliners verzióval is. Ezeket azt gondolom, mind joggal kapta, azonban még egy Bundesliga TOTS helyet is érdemelne.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×