Ez a játék még csak nyílt beta szakaszát éli, de a Steamen máris rekordokat döntöget. Nem is olyan rég 120 ezer játékos tolta egyidőben.

Az kétségtelen, hogy a battle royale játékok korszakát éljük, még mindig. Ám mára talán a fejlesztők kicsit kezdenek elrugaszkodni attól a sémától, hogy a battle royale játékokban lövöldözni kell egymásra, így igazán újdonságként hatott a játékosokra a Naraka.

A Naraka: Bladepoint egy közelharci battle royale game, ami a harcművészet és Ázsia rajongók kedvence lehet.

 

A Naraka egyébként még csak első open beta szakaszában tengeti létét, de máris igen sokan kíváncsiak rá. Ahogy említettem, a játék a közelharcra összpontosít, különböző fegyverekkel és harcstílussal. Picit talán olyan, mint a Dynasty Warriors, csak multiban és BR műfajban.

A Naraka: Bladepoint nemrég 120 000 egyidejű játékost számolt.

 

Ezzel rövid időre a játék a Steam legtöbbet játszott játékai közé került, megelőzve a Rainbow Six: Siege-et, a Team Fortress 2-t és a Path of Exile-t. Persze volt némi boost a streamerektől is, hiszen több ezer néző figyeli a játékstreameket.

A játékban nem csak kardokat, de rengeteg fegyvert, akár számszeríjat is lehet használni. A játékosok a halál után is újjáéledhetnek, vagy a csapattársak vagy a Soul Altar segítségével. A Naraka: Bladepoint az első játék, amelyet a 24 Entertainment kínai fejlesztő fejlesztett és adott ki. A battle royale során 60 ember küzd egymással.

A Naraka: Bladepoint nyílt béta sajnos csak máig volt elérhető. Ha érdekel, keresd fel a játék Steam oldalát.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×