Bármennyire is furcsa, Godzilla és Kong a jövő hónapban helyet kapnak a PUBG Mobile-ban.

Attól függetlenül, hogy a legújabb Godzilla VS Kong című filmet ki hogyan fogadta, és kinek hogy tetszett, a film fő karakterei megérkeznek a PUBG Mobile világába. Ez azt jelenti, hogy a játékosok mindkét titánnal találkozhatnak a játékban

a Godzilla vs Kong crossover esemény részeként.

Ha az elmúlt napokban játszottál PUBG Mobile-t, valószínűleg észrevettél titokzatos lábnyomokat, csontvázmaradványokat és karomnyomokat a pályán. Ezeket már az említett crossover esemény részeként adták a játékhoz, a nemrég megjelent film, a Godzilla vs. Kong alkalmából.

A crossover esemény május 11-én magyar idő szerint hajnali 2-kor indul. Godzilla és Kong Erangelen, illetve Sanhokon jelenik majd meg, a titánok a minimapon láthatók lesznek. A titánok a pályán ide-oda mászkálnak majd, gyakran tönkreteszik az épületeket és elfújják az útjukba kerülő játékosokat. Sanhokon Kong kristályokat hagy maga után, melyeket a játékosok felvehetnek. Ez boostot ad, gyorsabb futás és magasabb ugrás érhető el velük.

 

Emellett más titán is előfordulhat a pályán, ami megtámadja a játékosokat. Bár Kongot és Godzillát nem lehet sebezni, ezeket a kisebb titánokat meg lehet ölni.

Neked hogy tetszik a crossover ötlete?

×