Lehet, hogy még csak most indult a 3. évad, de most olyan népszerű a játék, hogy sokan már azon gondolkoznak, mi jöhet még?

A Call of Duty: Warzone 3. évada elindult, és a játék utáni érdeklődés ismét az egekben, főleg mivel a fejlesztők egy teljesen felújított pályával leptek meg minket. Közben persze vannak olyanok, akik máris a következő évad felé fordítják tekintetüket, mert arra kíváncsiak, mivel fogja mindezt a Raven űberelni.

 Itt van minden, amit eddig tudunk a következő, 4. évadról.

A Warzone és a Black Ops Cold War 3. évada április 22-én indult. Természetesen a rengeteg újdonság még nem ért véget, hiszen az ütemterv szerint az évad közben is számtalan frissítés várható.

Warzone 4. évad indulás

Természetesen az új szezon kezdete azt is jelenti, hogy a játékosok azonnal azon gondolkoznak, mikor indul a következő és mi fog ismét változni? Persze a Raven és a Treyarch mindent megtesznek, hogy mindig fokozzák a játékélményt, így valószínűleg ismét ki kell találniuk valami egetrengetőt.

Úgy tűnik, hogy a 3. évad hasonló mintázatot és ütemtervet követ, mint az előző évadok. A Battle Pass jelenleg június 15-én vagy akörül ér véget, amikor arra számíthatunk, hogy a 4. évad nagyjából akkor indul majd. Így június 16 vagy 17 valószínű indulási dátumnak tűnik.

Mi várható a 4. évadban?

Persze nagyon korai még megjósolni, hogy mire számíthatunk a 4. évadban, már csak azért is, mert a fejlesztők a jelenlegi hibák javításán és további, 3. évadban érkező frissítéseken dolgozik. Amit sejteni lehet, hogy valószínűleg nagy mapváltozás nem várható, hiszen a fejlesztők most alkották újra a teljes pályát.

Amit az eddigi szivárgásokból szintén sejteni lehet, hogy a Black Ops Cold War új fegyverekkel bővül, melyek természetesen megjelennek majd a Warzone-ban is. Ahogy mindig, most is erős fegyverekre számíthatunk majd, amivel megpróbálják teljesen átalakítani a metát.

Természetesen mint mindig, az évad indulása változhat, hiszen korábban is előfordultak már csúszások. Amint további szivárgásokat tudunk meg, arról beszámolunk majd.

 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×