A Spotify után újabb applikációk érkeztek a virtuális boltba.

Úgy tűnik az Epic Games nem hanyagolja el a Store-t sem az utóbbi időben. Természetesen az érdeklődést továbbra is igyekeznek fenntartani a heti szinten biztosított ingyenes játékokkal, de a háttérben több fejlesztés is zajlik már.

 

Büszkén jelentették be csütörtök délután, hogy a játékok mellett több számítógépes programot is megtalálunk a Store felhozatalában. Természetesen ezek külön szekciót is kapnak majd, melyet egyszerűen csak App Page névre kereszteltek a fejlesztők.

Az első fecskék között megtalálhatjuk az indie játékokkal foglalkozó Itch-io virtuális boltot, a nyílt forráskódú Brave böngészőt. Az iHeartRadio applikáció jelenleg csak Észak-Amerikában érhető el, de a 2D és 3D modellgenerátor KenShape-et és a Krita rajzprogramot az európai felhasználók is gond nélkül beszerezhetik.

Az elkövetkezendő időszakban dinamikusan fejlődhet majd az Epic Game Store ezen része is és talán az ingyenes promóciókat a játékok mellett kiterjeszthetik a programokra is. Kíváncsian várjuk mi sül ki a dologból!

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×