A világ legnevesebb és legtehetségesebb egyedi konzol dizájnjaiért felelős PopeArt munkáiból szedtünk össze néhányat, csak hogy folyjon kicsit a nyálunk.

Pope, akit korábban XboxPope néven ismerhettünk meg, egészen óriási hírnévre tett szert az elmúlt egy-másfél évben. Ezen persze aligha csodálkozhatunk, hiszen személye szinte már összeforrott az egyedi borítású konzolokkal és kontrollerekkel, melyek a mai napig tarolnak.

Méghozzá olyannyira, hogy több kiadó is felkérte, hogy tervezzen nekik egy-egy egyedi megjelenésű konzolt és/vagy kontrollert, olyanok például mint az EA, a Square Enix, a 2K, a Nacon, a Ubisoft, vagy maga a Microsoft.

Pope mindezt nem csak a megkérdőjelezhetetlen tehetségének, hanem a produktivitásának is köszönheti, hiszen már több száz teljen egyedi Xbox és PlayStation kinézetet tervezett, emiatt pedig borítékolható, hogy ha a jövőben a konzolgyártók megkeresnek valakit egy limitált kiadásra, akkor nagy eséllyel az ő ajtaján fognak legelőször kopogtatni.

A PlayStation 5 különösen érdekes lehet ilyen szempontból, hiszen az mintha direkt ilyen célokra (is) terveződött volna a két oldalsó cserélhető paneljével. Nem is csoda, hogy szinte azonnal megjelentek az olyan startupok, melyek egyedi borításokat árultak, ezeket azonban nagyon hamar lelőtte a Sony. Viszont!

Pope néhány munkájának megvalósulására van némi esély (volt is rá példa), meg hát szemezgeti velük sem egy utolsó dolog, így gyorsan össze is szedtünk jó pár darabot a legjobban sikerültek közül – abból a pár százból.

Aztán ne feledjétek el kommentben megírni, hogy nektek melyik plate lenne „instant buy”.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Elérkeztél a végére!

Neked melyik tetszik a legjobban? Melyiket raknád azonnal a PS5-re?

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×