Egészen elképesztő, hogy egy streamer mit leművelt a Guitar Hero legnehezebb számában, amit 10 év után ő teljesített először hibátlanul.

A Guitar Hero-t és az különböző változatait lehet imádni és utálni, az azonban megkérdőjelezhetetlen, hogy fénykorában óriási hatása volt a videojátékiparra és a játékosokra egyaránt. Megannyi etap, mellékág és klón után megfáradt egy kicsit, és remélhetőlen nem örökre, de egy hosszabb téliálomra hajtotta a fejét.

A lelkes rajongók viszont máig életben tartják a sorozatot, hiszen még most is egészen sokan pengetik és nyomkodják a gamer gitárt és dobot, vagy a szórakozáson felül próbálnak újabb és újabb rekordokat döntögetni benne. Carry Jared nevű Guitar Hero streamer valahol a kettő között ingázik, hiszen az élői nagy részében ezt pörgeti (pontosabban e GH egy PC-s modját), miközben rendre a legnehezebb fokozatokon indítja a számokat.

Van azonban egy szám, amit a játékosok idestova 10 éve próbálnak 100%-osra, hibátlanra megcsinálni, de senkinek sem sikerült még. Ha te is GH-t pengető vagy akkor bizonyára tudod, hogy ez a Soulless 6, ami olyan hírhedten nehéz, hogy sokan azt gondolják lehetetlen tökéletesen végigvinni.

Jegyezzük fel a dátumot, ugyanis április 20-án 10 év után Carry Jared a legnehezebb fokozaton megcsinálta a Soulless 6-ot, méghozzá 100%-osan.

Elképesztő teljesítmény és óriási precizitás, amire Jareden kívül datáltan még senki nem volt képes.

 

 

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×