Segítünk újradefiniálni a versenyképes játékokat egy forradalmi asztali alkalmazással.

Úgy érzed, nem elég jó a teljesítményed, de mindenképp szeretnél fejlődni? Nos, egy olyan programot szeretnék nektek bemutatni, ami pont ezért készült. Nem újdonság, viszont úgy érzem, hogy itthon nem elég elterjedt az ilyen applikációk használata.

Így tudsz csiszolni a játékodon a Blitz segítségével.

„Profi játékosok készítették minden játékos számára.”

„Küldetésünk, hogy javítsuk a játékosok játékélményeit azáltal, hogy szakértői elemzéssel segítjük őket a fejlődésben és a további győzelemben” – olvasható az oldalon.

Hogy őszinte legyek, pontosan ezt nyújtják teljesen ingyen. Természetesen van prémium szolgáltatás is, de teljesen diszkrét módon kezelik ezeket a kis bónuszokat. Nem mellesleg a program maga szép letisztul formában jelenik meg.

Mit is tud a program? 

Miután letöltöd, be tudsz jelentkezni a támogatott játékokba, ami jelen pillanatban a League of Legends, a Valorant, a Teamfight Tatics,  a Legends of Runeterra, de hamarosan a Fortnite is a listára kerül. Fontos tudni, hogy a Blitz nem támogatja a magyar nyelvet jelenleg. Cikkünkben most a LoL-ra összpontosítunk, s megnézzük, miben segíthet nekünk a Blitz. Bejelentkezés után a program felismeri a profilodat és rögtön el is lát statisztikákkal.

Áttekintés fül

Mi a rangod , a győzelmi arányod, amit 5 különböző mód tudod beállítani: összes , ranked, ranked flex, normal, és aram, így még precízebben tudod nyomonkövetni a saját fejlődésedet.

Champions fül

Itt láthatod, hogy a hősökkel milyen teljesítményt érsz el. Itt is többféle szűrőbeállítással játszadozhatsz.

Főbb funkció: automata rúnaimport

Ez a funkció segít kicsit stresszmentesebbé tenni a rúnaválasztást arra a champre, akit választottál. Na, de hogyan is választja ki, hogy milyen rúnát kell vinnem? Egyszerű statisztikákat használ, kb. 5000 mérkőzésből a legjobban teljesítőket válassza ki neked.

Játék előtti felkészülés

Itt láthatod mindkét csapat winrate-jét: milyen sebzése van a csapatodnak, illetve az ellenséges csapatnak, AD / AP / True damage. Ez felkészít arra, hogy milyen tárgyakat vegyél a hősödre.

Játék közbeni segítségek

  • Ajánlott képességsorrend
  • Jungle időzítők, sárkány, piros, kék buff
  • Még ARAM-on a heal idejét is jelzi

Mérkőzés utáni összegzés

Szerintem ez az egyik legfontosabb része az egész applikációnak, hiszen ebből tanulhatunk a legtöbbet. Miből és mennyit kell fejlődni, hogy megmásszuk a játék bármelyik ranglétráját, legyen az ezüst vagy akár platinum.

Itt láthatod, hogy mennyire jól wardolsz, last hit arányod és az utolsó a sebzésed a meccs alatt. Ezeket mind a saját szintedhez hasonlítja, hogy tudd, a divíziódon belül hogy teljesítesz.

Ezeket összegezve szerintem mindenképp megéri letölteni és kipróbálni, hiszen teljesen ingyenes és olyan profik is használják mint Nemesis, LS és Doublelift.

Ha ki szeretnéd próbálni ITT le is tölthetted.

Remélem segítettem, a jövőbeli ranked meccseiden. sok sikert!

https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

×