Az Indahouse negyedszerre szervez társasjátékos gyűjtést borsodi hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére.

Az Indahouse Hungary Egyesület a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Encsen élő gyermekekért tevékenykedik, az a célja, hogy az itteni hátrányos helyzetű gyerekek „önmegvalósító, felelős, a saját sorsukat irányító, mobilitásra képes felnőttek” legyenk, akik aztán szülőként is tudják használni a gyerekkorukban kapott mintákat a saját gyerekeik nevelésébe.

Önkénteseik segítségével mindenféle fejlesztő foglalkozásokat tartanak, ezek közül az egyik a már negyedik éve megtartandó Társasmaraton – a tavalyiról itt írtunk. Idén április 24-én, szombaton 21 teljes órán át, reggel 6-tól vasárnap éjjel 3-ig lehet játszani az Indahouse céljai támogatásáért. Az idei cél 150 csapat összehozása, amiknek tagjai ugyanennyi encsi gyerekért játszanak, és gyűjtenek, hogy az Indahouse egész évben taníthassa őket.

A jelentkezőknek célösszeget kell kitűzni a gyűjtésükhöz, például ilyeneket: 6000 forint egy iskola-előkészítő foglalkozásra, 15 ezer egy gyerek nyári táboroztatására, 25 ezer egy havi tanodai fejlesztésre, 50 ezer az önkéntesek és a gyerekek utaztatására két hétvégén.

Annyit kell tenni, hogy leszervezed a szombati partit a játszópajtásokkal, majd rányomsz az Indahouse oldalán itt az Én is szeretnék gyűjteni gombra. Megadod a csapatod nevét, hogy mekkora összeget akartok összegyűjteni, majd leírod nekik, miért fontos neked az ügy, amit támogatni szeretnél. Jóváhagyják a jelentkezésetek, majd küldenek egy mailt, hogy létrehozták a kampányoldalatokat.

Majd összegyűltök április 24-én, szombaton társasozni reggel hat és vasárnap éjjel 3 között. Közben pedig ahányszor csak tudjátok, megosztjátok/elkülditek bárhol, bármilyen formában a gyűjtésetek infóit az ismerőseiteknek, családtagjaitoknak, megmutatva nekik a kampányoldalatok.

Az Indahouse gondolt arra is, hogy mi van, ha nem tudtok összegyűlni játszani, ezért itt összeszedett néhány online játszható társasjátékot, illetve táblás játékok online változatait, amikkel szintén lehet csatlakozni a kezdeményezéshez. Szerda estig több mint hatvan csapat már megtette, jópár pedig közülük össze is szedte már a megcélzott összeget.

Hamarosan végeredmény!

Megkérdeztünk 103 társasjátékos szakembert, melyik volt a legjobb játék tavaly

×