Az ipar legjobban informált bennfentese félhivatalosan megerősítette: javában dolgoznak a Knights of the Old Republic remakején!

Egy ideje már pletykálgatják a valaha készült egyik legjobb Star Wars játék, a Knights of the Old Republic teljes újraalkotását, a régi és az új rajongók legnagyobb örömére természetesen, egyelőre viszont semmi konkrétumot nem tudni a projektről.

Az állóvizet azonban alaposan megbolygatta Jason Schreier, a Boomberg átalában rendkívül jól informált iparági bennfentes újságírója, aki már nem először beszél a KOTOR remake létezéséről. A MinnMax csatorna a napokban publikált interjújában ugyanis pont a remakere terelődött a szó, amiről Schreier kvázi a fejlesztők nevében elárulta,

hogy nem csalás nem ámítás, a Star Wars: KOTOR teljes újragondolása nagy erőkkel fejlesztés alatt áll, méghozzá nem az EA bábáskodása alatt.

Az újságíró tudomása szerint a megannyi Star Wars remastered kiadást és mobilos portolást is jegyző Aspyr Media áll a fejlesztés mögött, amit elméletileg még 2019-ben kezdtek el.

Mindez egyébként úgy lehetséges, hogy a LucasArts sírján megalakuló Lucasfilm Games idő előtt felbontotta az EA-vel 10 évre kötött exkluzív szerződést, így már mások is készíthetnek a Csillagok Háborújának világában játszódó játékokat – még az anyacég is. Így eshetett például, hogy a Ubisoft is lecsapott a jogokra.

A KOTOR remakeről ennél többet azonban nem tudunk, de különösen meglepődnék (és bizonyára nem én lennék az egyetlen), ha az Aspyr Media fejlesztői lennének olyan bátrak, hogy drasztikusan belenyúljanak a BioWare legendás klasszikusának cselekményébe. Így leginkább egy olyan újraalkotásra számíthatunk, mint amilyen a Final Fantasy VII, ami ott változtatott és modernizált, ahol szükséges volt, de alapjaiban meghagyta annak a játékot, ami eredetileg is volt.

Te mit gondolsz, mire számíthatunk a KOTOR remake kapcsán? Jó ötlet egyáltalán megbolygatni, vagy csak azért csinálják, mert így emelik be Revant és Malakot a kánonba?

Jó ötlet a KOTOR remake?

Imádom! Jöjjön amilyen gyorsan csak tud, pre-order lesz!
Az eredetivel is tök jól elvagyok, de elég király lesz a remake!
Kicsit félek tőle, de az eredetit úgysem ronthatja el, ha szar lesz!
Teljesen fölösleges! Minek? Csináljanak inkább folytatást!

Created with Poll Maker


https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×