Az új Mortal Kombat filmnek már az első hét percében találkozik a két legenda, hogy jól ősellenséggé váljanak.

Napok múlva, egészen pontosan április 23-án debütál majd az HBO Max-en a legújabb, és az eddigi legbrutálisabb Mortal Kombat mozi, ami az első kedvcsinálók alapján könnyen Paul W.S. Anderson 1995-ös klasszikusának helyébe léphet. Ami pedig még annál is nagyobb szó, hogy végre kaphatunk egy mindenkit kielégítő játékadaptációt.

Ezt majd valamikor mi is meglátjuk, ugyanis hiába csigázzák fel a magyar rajongókat, nézőket is, a hazai premierről egyáltalán nem beszélt még nekünk a Warner és az HBO Magyarország. Így csupán csak reménykedni tudunk, hogy hazánkban is elérhető HBO Go premierről az utolsó utáni pillanatban rántják le a leplet, ellenkezőleg (és valószínűleg) viszont ujjakat keresztbe, hogy ne kelljen hónapokat várni rá, mint a Wonder Woman 1984-re.

Tudom, sok a ‘locsifecsi’, nem is ezért, hanem Sub-Zero és Scorpion harca miatt vagytok itt. A Warner jól tudja, hogyan kell a maximumra csavarni a Mortal hypeot, ezért premier előtt gyorsan hozzánk vágták a film első, elképesztően feszült és jól koreografált 7 percét, amiben Bi-Han (később Sub-Zero) és Hanzo Hasashi első összecsapását láthatjuk.

Ennek pedig a legnagyobb apropója, hogy tulajdonképpen ez az a legendás konfliktus, amely ősellenséggé tette a két karaktert, és ami miatt válik Hanzo a Mortal Kombat legikonikusabb szereplőjévé, Scorpionná.

Na hogy tetszik, mit vártok a filmtől? Jobb lesz mint a klasszikus?

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×