Egy nyereményjáték szerencsés nyertese egy turbinát formáló számítógéppel lehet gazdagabb.

Egy nagyon különleges nyereményjátékkal ünnepli a Microsoft, hogy a Flight Simulator egy jelentős (francia) frissítést kapott. A vállalat mindig tökéletességre törekszik, hogy a saját kultusz játéka ne csak szebb legyen, hanem minél jobban hasonlítson a való világra is.

Nemrég a francia területeken végeztek egy jelentős átalakítást, amit egy nyereményjátékkal meg is ünnepelnek: egy olyan számítógépet lehet hazavinni, melynek kialakítása egy az egyben a repülőgépek turbinájára hasonlít.

Ezt a nyereményjátékot a Microsoft francia Twitterén tették közzé, így valószínűleg csak francia felhasználók tudnak majd részt venni ebben a nyereményjátékban.

 

 

Nos valljuk be elég érdekesnek tűnik az ötlet. Sajnos arról még nem adtak információt, hogy hogyan is fog működni ez a ház, de a képből ítélve elég nagy darabnak tűnik, szóval nem hinnénk, hogy a nyertes csak úgy fel tudja majd rakni az asztalára ezt a különlegességet.

Arról viszont tudunk, hogy mi is lesz magában a gépben:

Az alaplap egy Gigabyte Z590 Aorus Elite AX lesz párosítva egy Intel Core i7-11700K-val, mellé egy Gigabyte GeForce RTX 3070 fogja hajtani, szóval nem is egy kis összegű nyereményjátékról van szó.

Remélhetőleg a nyertes készít majd egy videót a nyereményéről, hogy mi is szemügyre vehessük azt. 

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×