Új ligával folytatódik sorozatunk, melynek célja, hogy közelebb vigyen minket, jelen esetben a LaLiga TOTS 5 legfőbb várományosának kilétéhez.

Első körben a PL TOTS került terítékre, mely követkető hét péntektől várható az EA Sports játékába. A következő top liga, amit komolyabban szemrevételezünk, az nem mást, mint a spanyoloké. A bajnoksághoz hozzátennem, hogy bár sokat veszített 3-4 évvel ezelőtti presztízséből, mégis vitathatatlan tagja a top 3 versenysorozatnak. Roskadozik a világsztároktól, mindeközben számtalan csiszolatlan gyémánt is ékesíti LaLiga pedigréjét. Idén mérhetetlenül sok tényező azt a helyzetet indukálta, hogy jelen pillanatban 4 csapat is verseng még a trófeáért. Ha például a jelenlegi bronzérmes Barca behúzza az elmaradt meccsét, rögtön repül az Atleti mögé, mindössze két egység távolságra, bár a Real is, valamint a Sevilla gárdája is alaposan felrázta magát a véghajrája.

Kommentben jöhetnek a tippek, hogy szerinted ki nyeri a LaLiga 2020/2021-es kiírását. De térjünk is a lényegre.

Szerintünk ez az 5 focista szezonbéli teljesítményével kivívta a TOTS tagságot magának.

1. Lionel Messi (FC Barcelona), (aktuális legmagasabb) OVR: 98 – 99-es (TOTS)

Persze elfogult vagyok Leoval szemben, mivel kedvenc csapatom valaha élt legmeghatározóbb zsenije, egy olyan focista, akihez 100 év múlva is méregetni fogják az akkor aktuális legjobbakat. Idei szezonja rajta elég gyengére sikeredett, kb. decemberig erős homály fedte, vajon idén sikerül-e bekerülnie a szezon csapatába. Elég csak arra gondolni, hogy megannyi év után, nem került be a TOTY csapatba egyenes ágon, mivel azonban egy lapot még be lehetett szavazni, ebből fakadóan bekerült. Január óta viszont a jól megszokott Messi ragyog az ürességtől kongó stadionokban. Vezeti a LaLIga góllövőlistáját, és az asszisztok terén sem rest éppen. Összességében idén 40 meccset nyomott le, ezeken 31 gól, illetve 13 assziszt szerepel az apró argentin neve mellett. Ő lehet az első 99-es nem Icon kártya idén, őszintén reméljük, hogy összejön neki.

2. Karim Benzema (Real Madrid CF), (aktuális legmagasabb) OVR: 95 – 97-es (TOTS)

Emlékezhetünk FIFA 20-ban is egy 97-es lappal zárta az évet a királyiak gólvágója, Karim Benzema. Aktuális évadban nyújtott ellenálhatatlan teljesítménye szerintünk garantált tagságot jelent neki a LaLiga TOTS alakulatában. Tavalyhoz hasonlóan ő testesíti meg a Realban a gólfelelősi szerepkört, ami azt tekintve különösen értékes, hogy gyakorlatilag ő az egyetlen kapura is érzékeny focista a keretben, aki konzisztensen képes rugdosni a pontokat. Idén egy olyan elismeréssel is gazdagodott, amit tényleg csak és kizárólag a legnagyobbak mondhatnak el magukról, vagyis a Barca ellen szerezz találatával felállított egy 7 meccset számláló sorozatot, amellyel CR7, Gareth Bale és Van Nistelrooy közé emelkedett.

3. Marcos Llorente (Atletico Madrid), (aktuális legmagasabb) OVR: 86 – 92-es (TOTS)

Madrid habfehér felében, vagyis a királyi klubnál több év parkolópályát követően rendkívül könnyen engedték át a spanyol Marcos Llorentét legnagyobb riválisukhoz. Ez már a második évada Atletis kalandozásának, viszont az első, ahol kiegyenlítetten klasszis formát nyújt hétről hétre. Talán mégis úgy pontosabb, hogy a COVID indulás óta, ami ugye tavaly tavasszal esett meg, mintha valami átkattant volna nála. Simeone egyik legfontosabb katonájává avanzsált, komoly gól+gólpassz mutatókkal. Amit Llorente idén letett az asztalra, azt egy 86-os TOTW lapnál sokkal erősebben kellene honorálni. Most adott lesz rá minden esély.

4. Jules Koundé (Sevilla FC), (aktuális legmagasabb) OVR: 84 – 91-es (TOTS)

Ami a tavalyi szezonban Diego Carlos volt Andalúziában, az idén leginkább francia párja, bizonyos Jules Koundé. Sokszor az az ember érzése, hogy Carlos amiatt teljesít ennyire magas színvonalon sok ízben, mivel Koundé mellette megoldja a gyengeségeit. Irgalmatlanul gyors, és bár nem egy kosarassal vetélkedik magasságban, mégis eredményes a levegőben is, példátlan rugói végett. Ki ne emlékezne még a FUT 21 korai szakaszában megjelent RTTF Objective lapjára, ami alapjáraton 82-es ratinggel volt megáldva, de 84-es értékig fejlődött. Használtam, nekem nem jött át, tudom sokatoknak bizonyára igen, de szerintem megegyezhetünk egy TOTS fejlesztésben Koundé esetében.

5. Casemiro (Real Madrid CF), (aktuális legmagasabb) OVR: 91 – 96-os (TOTS)

Kedves, vicces, és ami a TOTS szemüvegén keresztül a legfontosabb, hogy a világ jelenlegi legjobb CDM-je. Bizony, szerintünk ez egyáltalán nem túlzó, olyan szintű nyugalmat, valamint biztonságot sugároz csapatára, amiből könnyedén lehet idén is egy kupákkal meghintett évada a Realnak. 91-es értékkel bíró TOTW lapja ugyan nem hangzik rosszul, amint megpillantjuk 69-es tempóját, rögvest elmegy tőle az ember kedve. Freeze verziója már sokkal érdekesebb, mivel ez jelenlegi legerősebb változata, habár az összértékelése nem is erre enged következtetni minket. Szó, ami szó neki is régen láttuk már használható lapját, bőségesen kijár neki a TOTS helyek egyike.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×