Már megint min futtatják a Doom-ot? – kérdezhetnéd, de ezúttal tényleg egy menő dologról van szó.

A Doom-ot szinte már minden létező dologra portolták. Játszhatunk vele kenyérpirítón, hűtőn, okosórán, krumplin (inkább -val), vagy terhességi teszten, így talán már senkit sem nyűgöz le egy újabb bármi megjelenése.

Most azonban egészen különleges dolgot eszelt ki egy programozó, név szerint Jan Kaiser kiberbiztonsági szakértő, aki ezúttal nem egy haszontalan, sokkal inkább érdekes módot választott a démonöléshez. Kaiser fogott egy ‘The Looking Glass‘ holografikus kijelzőt, rákötötte a gépére, elindította a Doom-ot, a végeredmény pedig egészen különleges lett.

A Doom ugyanis nem csak szimplán fut a holokijelzőn, hanem annak 3D-s funkcióját is megkapja: Kaiser elmondása (és a publikált videója) alapján minden beesési szögben teljesen mást láthatunk a játékból. Így pedig még a kanyarokba is bekukkanthatunk anélkül, hogy ténylegesen megmozdulna Doom Guy.

Ilyennel persze már találkozhattunk a videojátékok világában, hiszen a Nintendo 2011-ben kiadott és elképesztő sikereket és megannyi változatot megélt 3DS kézikonzolja valamelyest hasonlóképp működik.

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×