Szivárgásokból nagyjából már most sejteni lehet, hogy mi vár ránk a Rainbow six: Siege következő, Y6S2 évadában. Új operátor jön és ez lesz a következő map rework.

Bár még javában zajlik a Rainbow Six: Siege 5. événak első évada, és még sok idő van kifarmolni a Battle Pass-t, közben érkeznek a pletykák a következő szezonról. Ha minden igaz, a Y6S2 az Operation North Star nevet kapja.

Ezt tudjuk eddig az Operation North Starról.

Rainbow Six Operation North Star Operátor

A Rainbow Six Y6S2 operátorról nem sok minden derült ki eddig. Annyit tudunk, hogy a nyugat-kanadai Nakoda térségből származik. Ő lesz az első operátor, aki nem egy adott országból származik, hanem inkább egy őslakos törzsből. Tudjuk, hogy védő lesz, mivel Flores támadó az Y6S1-ben. A képességek és egyebek még nem derültek ki.

Rainbow Six Operation North Star map rework: Favela

Ha lehet hinni a szivárgásoknak, legközelebb a rég elfeledett Favela map kerül feldolgozásra. Ideje is ennek, ugyanis a játékosok körében nem igazán népszerű ez a pálya. Hacsak a Ubisoft nem változtatta meg a menetrendet a 6. év leleplezése óta, akkor bizony ez a pálya jön.

Egyéb változások az Y6S2-ben

A nemrégiben megjelent nagy hír a közelgő Rainbow Six frissítéssel kapcsolatban, az Smoke nagy átalakítása. A brit operátor évek óta a legtöbb csapat alapeleme, de a Y6S2 ennek véget vethet. Benjaminstrike adatbányász szerint a Smoke gázgránátja új rendszert kap, amely megakadályozza, hogy a mérgező gáz átmenjen a falakon, a padlón és a mennyezeten.

Egyelőre sajnos csak ennyit tudunk a Rainbow Six Siege következő évadáról. Te már várod?

https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

×