A legjobb és legrészletesebb Days Gone élményt egészen biztos, hogy a PC-s játékosok kapják, méghozzá nem is olyan sokára.

Nagy meglepetést okozott a Sony, amikor bejelentette a PC-s Days Gone-t, igaz, a mögöttes indokok abszolút érthetőek. A 2018-as nyílt világú zombimóka ugyanis nem fogyott túl jól PS4-en, ahogyan a többi exkluzívval ellentétben annak ellenére sem kapott túlzottan jó kritikákat, hogy egyébként egyáltalán nem egy rossz játék.

Ennek fényében pedig teljesen érthető, miért döntött új a Sony, hogy egy újabb platformra is megjelenteti. Ami érdekes viszont, hogy a PC-s verzió tulajdonképpen nem is egy újrakiadás, sokkal inkább egy remastered lesz, így talán még azoknak is érdemes lehet majd ránézni, akik egyszer már végigverekedték magukat a zombihordákon.

Erre pedig már nem is kell sokat várni, mert május 18-án érkezik a Steam és az Epic Games Store-ba.

Erre pedig egy egészen hangulatosra sikeredett előzetessel készítenek fel minket, melyet látva egészen nehéz elképzelni, hogy nem lesz kapós a PC-s játékosok körében – főleg úgy, hogy egy ideig érdemi játékmegjelenés nélkül vagyunk. Sajnálatos módon úgy tűnik, hogy a Sony elkaszálta a folytatást, azonban ha az új platformon valóban siker lesz, elképzelhető, hogy a későbbiekben meggondolják magukat.

 

Az előzetesben láthatjuk, hogy az ultraszéles monitor támogatás és a feloldott képfrissítési ráta mellett feljavított textúrákat, illetve megnövelt részletességet is kap. Mindezt az összehasonlításairól ismeretes csatorna, az ElAnalistDeBits a PS5 verzióval alaposan össze is vetette, és ha olyan sokban nem is, de bizony valóban jobban fest a PC-s verzió.

A textúrák élesebbek és részletesebbek, ahogyan a fények és az árnyékok is sokkal valószerűbbek, sőt, bizonyos felületek tükröződése is sokkal szebb, mint az újgenerációs konzolon. Persze PS5-ön is remekül mutat a játék és sokaknak mozgás közben fel sem tűnik majd a különbség, összességében és részleteiben a PC-s verzió lesz a legjobb, legrészletesebb és leggördülékenyebb.

 

Mindennek pedig még vállalható gépigénye is lett – de természetesen a fent látható maximális teljesítmény és külcsín eléréséhez jó ha van egy erőgép otthon:

Minimmum:

Ajánlott:

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×