Nem keveset tupíroznak a 2019-ben, eredetileg PS-exkluzívként megjelent játék PC-s kiadásán a fejlesztők.

Amilyen határozottsággal szeparálódott el korábban más platformoktól a Sony, most olyan hévvel veti bele magát a korábban exkluzívnak titulált játékai PC-re való portolásába, kiadásába. Ez természetesen egy egészen remek dolog, hiszen ezek a játékok rendkívül magas színvonalat képviselnek, melyek így egy szélesebb közönség számára is elérhetővé válnak – és hiába a konzolok rekordeladási mutatói, úgy tűnik, hogy igény az nagyon is van rájuk.

A következő ilyen átmentés a nyílt világú zombihorda ölő, nagyvilágban motorozós Days Gone, ami 2019-es megjelenésekor ugyan nem aratott osztatlan sikert, összességében egy egészen remek (és tartós) szórakozást nyújtott. Pontos megjelenési dátumot egyelőre még nem tudunk, azt viszont igen, hogy nem egy egyszerű 1:1-es portja lesz az eredetinek.

A Steamre és az Epic boltjába egyaránt érkező játék ugyanis feltupírozott grafikával és részletességgel, új játékmódokkal, megnövelt látótávolsággal, ultraszéles monitor támogatással és feloldott maximális FPS-el érkezik.

Tulajdonképpen egy remasterelt kiadás

Mindennek pedig vállalható gépigénye is van, ami várhatóan mindössze 70GB helyet követel majd magának:

Minimmum:

Ajánlott:

A Days Gone kapcsán pedig nem mellesleg a PlayStation tulajdonosok is örülhetnek, ugyanis április hónapban a Sony ezt a remekét adja a PS Plus előfizetések mellé ajándék gyanánt.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×