Ez a torta nem hazugság, ezért ha a gamer barátnőd, barátod, tesód, apud, anyud, nagypapád, nagymamád, haverod szeretnéd szülinapja alkalmából meglepni egy tortával, akkor ezekből inspirálódj!

Sokan azt hiszik, hogy a geekek és a gamerek nem evilági szuperlények, így nem csak születésnapjuk nincs, de még az örökélet kódját is ismerik titkon. Nos, a helyzet az, hogy ez így ebben a formában nem teljesen igaz (nyilván tudjuk az örökélet kódját), hiszen valamennyiünket anya szült, így ahogyan a legtöbb ember, úgy mi is megünnepeljük a nemes alkalmat.

Az ünneplések egy pontján pedig mindig feltűnnek az ünnepi torták, melyek csak akkor maradnak el, ha valamiért kifejezetten az a kérés. Ahhoz pedig, hogy ötletet kapjunk az ünnepi torta kinézetét illetően elég, ha lenyitjuk az ünnepelt játéktárát, majd megnézzük, hogy mivel múlatja legtöbbet az időt, igaz, ez egy gamer esetében egyébként sem titok.

Persze ezután sem minden piskóta és cukozmáz, hiszen a cukrásznak azt is el kellene mondanunk, hogy nagyjából milyen elképzeléseink vannak: hogyan nézzen ki, milyen ízű legyen stb., ami segítség nélkül egészen embert próbáló feladat tud lenni.

Ezért is gondoltam úgy, hogy egy szinte minden alkalomra hasznos (mert ugye nem csak szülinapkor jön jól a torta, van ám esküvő is) képes cikkbe gyűjtök pár olyan gamer torta ötletet, amivel talán meg tudom könnyíteni ezt a dolgot. Az ízét viszont nektek kell kitalálni!

Tessék-lássék 50+ gamer torta ötlet minden alkalomra!

 

Remélem tudtam segíteni, ha pedig neked is vannak hasonló ötleteid, esetleg büszke vagy egy alkotásodra, vagy arra, amit neked vettek/készítettek, akkor azt mindenképpen kommenteld be nekünk!

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×