A Fifa közösség által leginkább várt esemény jelen pillanatban az, hogy rohamos léptekben közeledünk a TOTS első felvonásához. Ha lehet hinni a leakereknek, akkor április 23-án kézhez kapjuk a csapatot.

Pontosan egy hét múlva, pénteken este hét órakor érkezhet a sokak által kedvencnek titulált event, ami a szezon legjobb játékosaiból állít ki egy kezdőt, cserékkel, bajnokságokra tagolva, egymást követve. Az első körben Fifa közösség aktív tagjai által kiválasztott, úgynevezett Community TOTS csapat kerül a csomagokba, mely hosszú évek óta hagyományosan előzi a továbbiakat.

Egyenlőre mindössze találgatni lehet, kik kaphatnak helyet ebben a különleges összeállításban. Azért nekünk volna 5 tippünk, akik szerintünk helyet követelnek maguknak.

Íme, a mi listánk szereplői:

1. Sergio Busquets – 92-es OVR

Két indokkal is könnyen védhető ez a jelölés Busquetssel szemben. Az egyik, hogy 2021-re csapata egyik legjobbjává játszotta vissza magát, a döcögősen induló bajnoki rajt után. A második is egyszerű, ámde valid érv, mégpedig Moments SBC lapján kívül egyáltalán nem büszkélkedhet speciális verziókkal. Egy masszívan alulértékelt focista, aki szerintünk komoly eséllyel pályázik a Community csapatba.

2. Bukayo Saka – 93-as OVR

Vele kapcsolatban már egészen más a helyzet speciális lapok területén, de őt sem halmozta el eddig az EA Sports, ami számomra Saka teljesítményét követve teljességgel érthetetlen. A srác konkrétan az Arsenal legjobbja a meccsek jelentős részében, rendkívüli alázata és harciassága miatt hamar közönségkedvencé vált a tavalyi újraindulást követően. Ha ő bekerül, számíthatunk egy elképesztő statokkal bíró TOTS lapra. Előző Future Stars verziója, még mindig brutális, majd 1 milló zsetonba kerül.

3. Gianluigi Donnarumma – 91-es OVR

Megint elmondható, hogy egy értelmezhetetlenül keveset forgatott név a Fifa által, nem másé, mint Gianluigi Donnarummáé. Az 1999-es születésű portást már komoly tapasztalatokkal a háta mögött figyelhetjük hétről-hétre pompázni a csizmaszáron. Egy különleges lapja van eddig beiktatva, az egy 87-es értékkel megáldott Record Breaker variáns. Szerintünk az ő helye is megkérdőjelezhetetlen.

4. Marcel Sabitzer – 91-es OVR

Azt hiszem vele kapcsolatban bártan kijelenthető, hogy az egyre magasabb babérokra törő Lipcsével egyenesen arányosan fejlődött fel az osztrák középpályás, bizonyos Marcel Sabitzer. Rengeteget melózik, emiatt mindenhol megtalálható a pályán. Fifában kettős megítélésnek örven, egy szörnyű túlárazásnak köszönhetően. TOTY időszak alatt lepte meg az EA a lipcsei motort egy SBC-vel, amit a szűkített jelöltek közé kerüléssel érdemelt ki. Igen ám, csakhogy a közösség egybehangzón méregdrágánk titulálta az esetet, és ár/érték arányban ez teljesen helytállónézet. Az említetten kívül még egy Storyline kiadással is büszkélkedhet, bár mai szemmel az igen gyengének hat.

5. Mason Mount – 92-es OVR

Az angliai nyelvterület új generációjának Saka mellett Mount is fénylő tagja, melyre teljesítménye jogosítja fel. Donnarummához hasonlóan neki is osztottak már különleges lapot (RTTF SBC), de az még gyakorlatilag a csoportmecssek ideje alatt történt, tehát lassan fél éve nem került promóba Mount. Szerintünk épp itt az ideje, hogy mindez megváltozzon!

Nálatok, hogy festene egy ilyen jellegű 5-ös list?

×