A ritka betegséggel küzdő spanyol csillag rengeteget küzdött, hogy ott legyen, ahol jelenleg van. Mostani Moments SBC-je felejthetetlen Bayern elleni szóló góljának állít emléket.

A sikerhez vezető utat bizony a legtöbb esetben rengeteg munkával és szenvedéssel szokás kikövezni. Ezzel nincs is másképpen mai Moments SBC alanyunk, Saul Niguez sem. Focista családba született, ahol mérhetetlenül erős volt a testvérek közti rivalizálás, ez korántsem meglepő módon. Édesapjához hasonlóan az Elche csapatánál húzott először stoplist a lábára, és ideje korán az ifjúsági csapat kapitányává avanzsált. Utána aztán megjárta a két nagy spanyol gigász, a Real és a Barca akadémiát is, hogy aztán értékes tapasztalatokkal felvértezve kerüljön a matracosok kötelékébe. Itt aztán fiatalon meghatározó játékossá vált Diego Simeone kezei alatt, ám idén kiszorulni látszik az alaposan megvariált fővárosi kezdőből.

Ki ne emlékezne a 2015/16-os szezon BL egyenes kieséses szakaszára, mikor több Bayern játékost maga mögé utasítva lőtt gólt Manuel Neuer portájába.

Tegnap este a BL párharcok apropóján felbuzdulva az EA-nek köszönhetően Saul megkapta a neki járó Moments SBC-t. A Statokat szemezgetve azért találunk magas értékeket szép számmal.

Mindenki elemezze saját kedvére:

 

Számomra rettentően érdekes, hogy RM pozícióval láttál el Saul lapját, mivel sokkal jobban működne CAM, CF, vagy akár csatár poszton. Persze ez in-game megoldható, de máris egy kompromisszum a lappal kapcsolatosan. Ha mindez nem lenne elég, szélsőként bizony fontos adat a beadás is. Niguez esetében ez mindössze 73-as értékkel van megáldva, ami valljuk be, vajmi kevés, persze olyan játékos is bizonyára akad, aki szinte sosem adja be a labdákat, játékstílusából adódóan. A gyorsaságára, valamint labdavezetésére véleményem szerint egy rossz szavunk sem lehet. Beépíthetősége egyenesen kifogástalan, mivel spanyol nemzetiségű és a LaLigában vitézkedik, legalábbis egyelőre.

A legerősebb visszatartó erőt nem statisztikáiban érdemes keresni, hanem az érte az EA által elkért csapatokban. Számszerint kettőt kell kiállítani érte, ami így nem hangzik túl meredeknek, de nézzük meg, mik a követelmények.

1.Atlético Madrid

  • Atlético de Madrid játékos száma: Min. 1
  • Csapatbesorolás: Min. 85
  • Csapatösszhang: Min. 65

Jutalom: Prime Mixed Players Pack

2.LaLiga

  • LaLiga játékos száma: Min. 1
  • Csapatbesorolás: Min. 86
  • Csapatösszhang: Min. 60

Jutalom: Rare Mixed Players Pack

In-Form kártyát ezúttal nem kell a tejbe aprítanunk, de ez így is elképesztően borsos a jelen piaci árakkal számolva. 

Na, de mennyi is az annyi pontosan?

XBOX-on 330.000 Zseton.    PS-en 350.000 Zseton.    PC-n 404.000 Zseton.

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

 

×