A Simpson család egyik legutóbbi epizódjában meredek, de lehetséges jövőt jósolt a Bitcoinnak, ami aztán rögtön el is kezdte megvalósítani azt.

Az emberek sokáig Michel de Nostredame jóslataiban keresték, kutatták a jövő még bekövetkezetlen titkait, miközben egy animációs sorozat már 32 éve teszi ezt rendkívül pontosan – sok helyütt többször főműsoridőben.

Jól sejted, ez a Simpsons család, ami többek között Trump elnökségét, a Disney – Fox felvásárlást, Bengt Holmstrom 2016-os Nobel-díját, és még nagyon sok mást is, melyeken tényleg csak pislogni tudunk. Azonban érdemes lehet a közelmúltbeli epizódokat is árgus szemekkel figyelni, ugyanis több jel mutat arra, hogy az írók egy-két szaftos jövőbeli infóért cserébe ismét lepaktáltak egy orákulummal, vagy az ördöggel magával.

A BitcoinBázis figyelt fel a 32. évad 18. részében megjelenő, egyébként épphogy kiszúrható apróságra, ami tulajdonképpen a Bitcoin végtelenségig növekvő árfolyamát vizionálja.

A rész egyébként is nagy figyelmet szentelt a spekulálásnak és az árfolyamok változásának, egy ponton viszont, mikor Marge a TV-n a tőzsdei részvényárak változását nézi, az alsó szalagsávban a Bitcoin mellett egy végtelenségjelet láthatunk.

Íme az ominózus jelenet:

 

Ez már csak azért is érdekes, mert a Bitcoin árfolyama a minap 4,5%-os emelkedéssel újabb történelmi csúcsot döntött, a rész viszont napokkal ezelőtt volt adásban.

Mindez persze lehet csak egy vicces reakció a Bitcoin idei szárnyalására, hiszen 2021-ben nem kevesebb, mint 116%-ot sprintelt felfele, amivel tulajdonképpen megint egy Simpsons jóslást erősített meg. Tavaly februárban ugyanis már volt szó a sorozatban a kriptovalutáról, melyben Jim Parsons magyarázta el annak működését és lényegét, majd jutottak arra a konklúzióra, hogy a virtuális valuta lesz a jövő pénzneme.

Bárhogyan is legyen, mindenképpen érdemes odafigyelni a Simpson család jóslataira, hiszen Jesse Powell és Michael Saylor, illetve Elon Musk techguruk is fejtegették már, hogy nincs az a csúcs, amit a Bitcoin ne lenne képes megdönteni.

Kép: Portfolio

Forrás: BitcoinBázis, Portfolio

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×