Ha szereted a Digimon világát, könnyen csatlakozhatsz egy nagyszerű játék, a Digital Masters World magyar közösségéhez is. Mutatjuk, hogyan.

Talán mindenki tudja, hogy a Pokémon mellett egy másik japán franchise, a Digimon is teret hódított magának világszerte. Érdekes világát számtalan anime-széria és játék alkotja. A Pokémonhoz hasonlóan a Digimonok is elég populárisak voltak megjelenésük idejében, és a Digimon játékok is elterjedtek.

A Digital Masters World (DMW) a Digimon mesterek számára nyújthat kikapcsolódást.

Hogyan csatlakozz a Digital Masters World világához?

Fiókot regisztrálni kizárólag Discordon keresztül lehet, ami tényleg nagyon egyszerű. A Discordon a #faq channelben megtaláljátok, hogy mit is kell csinálni. Lényegében a botnak írunk egy üzenetet, amivel megkapjuk a fiókunkat, majd generál nekünk egy nevet és egy jelszót.

Az első belépésnél egy Tamert (ő a fő karaktered) fogod látni. A 4 kiválasztható karakter mind mást tud, érdemes elolvasni a leírásokat. A továbbiakban lesz még több karakter.

Azután, hogy a karaktered meglett, Digimont is tudsz magadnak választani, aki az első társad lesz.

Amikor lespawnolsz, egy lila felkiáltó jel lesz előtted, ezzel elkezdődik a tutorial, ami nagyon egyszerűen elmagyarázza, hogy mit kell csinálnod.

A Quest közben szabadon szaladgálhatsz. A tutorial alatt kis Digimonok legyőzésével jutsz előrébb.

Saját Digimont is kitudtok kelteni (ami a tutorial része amúgy), ez minden játékban található Digimonra igaz. Az inkubátor megnyitása után beilleszted a tojást, majd data injecteléssel fejlesztheted.

Vannak tojások, amiknél nem garantált a siker, viszont a Digimonokból teljesen ingyen lehet kapni olyan tojást, ami a negyedik fázisig garantáltan sikeres lesz.

A fázisok így működnek:

Első és második fázisban még nem kelthető ki. 3. fázisban már kikelthető, de nagyon gyenge lesz. 4. fázis az átlagos, és az 5. a legnagyobb. Természetesen a 4-re és az 5-re kisebb esély van, de mint feljebb írtam, 4/5 tojást ingyen lehet szerezni.

Flexeljünk az 5/5 Impmonnal!

Ezen felül rengeteg nagyon szép pálya van, amit teljesen be tudsz járni, bizonyos helyeken még Raidek is vannak.

Kis részleg a cash shopról.

A játékban rengeteg Digimon elérhető, ezek az új Digimonok általában a cash shopba kerülnek, de mivel a játék nagyon free-to-play-barát, ezért ingyen is szert tehetsz ritka Digimonokra.

Amennyiben Cash shopból szeretnél vásárolni, csak simán kiválasztod, amit venni szeretnél, berakod a kosaradba, majd a „buy all” gombbal megveheted a kiválasztott tárgyakat. Ezek a cash warehouse raktáradban lesznek.

A kiválasztott tárgyakat a jobb oldalon lent fogod látni a kis kosaradban.

A megvásárolt tárgyakat a cash warehouse-ban találod meg.

Ha felkeltette a játék az érdeklődésed, a Discord linken mindent megtalálsz ahhoz, hogy elkezdhesd a játékot. Sok sikert!

×