Nem sokkal azután, hogy elindult az open beta időszak, a szerverek feladták a harcot. A fejlesztők már dolgoznak a javításon.

A Resident Evil: Village bejelentésekor sokan nagyon hamar izgatottak lettek, és elindult a hype. Ez már csak azért is jogos, mert a Resident Evil 7 igazán jól sikerült, így sokan várják az új részt. A hatalmas izgatottság közepette a Capcom meglátta a lehetőséget, hogy gyorsan elindítson egy multiplayer játékot a Resident Evil világán belül, ami a Re: Verse névet kapta. A játék koncepciója nagyon egyszerű: gyűjtsd össze a franchise összes ismert karakterét, majd ereszd őket egymásnak vagy a zombik ellen.

A játék nemrég indult nyílt béta időszaka sajnos 7 óra után véget is ért.

A Capcom a rengeteg bekövetkezett játékbeli hiba miatt hamar úgy döntött, hogy offline állapotba kapcsolja a szervereket.

„Mivel továbbra is problémákat tapasztalunk a RE: Verse OBT matchmaking szolgáltatásában, úgy döntöttünk, hogy további értesítésig az open betát ideiglenesen felfüggesztjük” – írta a Capcom a Twitteren. Feltételezhető, hogy a játék szerverei nem bírták a terhelés, vagy a hatalmas érdeklődést, persze rengeteg dolog okozhatott hibákat.

A Capcom folyamatosan próbálja orvosolni a helyzetet, az open bétát korábban újra elérhetővé tették, ám később ismét problémákról adtak hírt, melyet folyamatosan monitoroznak. A Resident Evil RE: Verse open beta elvileg április 11-ig tartott volna, ám simán lehetséges, hogy emiatt tovább tart majd.

Te kipróbálod a Resident Evil RE: Verse multiplayer játékot?

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×